LEN Euroleague: Με Σαμπαντέλ ο Ολυμπιακός! (pic)

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Σαμπαντέλ στα προημιτελικά της Euroleague. Η Ισπανική ομάδα είναι η κάτοχος του τίτλου από τη σεζόν 2019-20 αφού πέρσι δεν ολοκληρώθηκε η διοργάνωση λόγω πανδημίας.

LEN Euroleague: Με Σαμπαντέλ ο Ολυμπιακός! (pic)

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Σαμπαντέλ στον δρόμο για το final 4 της Euroleague. Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έκανε την κλήρωση για τα προημιτελικά της Euroleague.

Ο νταμπλούχος Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Σαμπαντέλ, την ομάδα που είναι η κάτοχος του τίτλου από τη σεζόν 2019-20, όταν και κέρδισε τον Ολυμπιακό στον τελικό του final 4 στην Ισπανία, με τους διαιτητές στα τελευταία λεπτά να κάνουν τα πάντα για να πάει ο τίτλος στη διοργανώτρια.

Πάντοβα – Ρόμα 11-11: Στα προημιτελικά ο Ολυμπιακός ως δεύτερος

Η Σαμπαντέλ ήταν στον όμιλο με Βουλιαγμένη και Ντουναϊσβάρος. Κέρδισε στον πρώτο αγώνα τις Ουγγαρέζες με 14-11 και το Σάββατο ύστερα από ένα...τρελό αγώνα πήρε τον βαθμό με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη.

Πρώτος αγώνας στις 27 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς στις 13 Μαρτίου!

Στα άλλα ζευγάρια τώρα, θα έχουμε «ναυμαχία» στη Ρωσία με την παραδοσιακή δύναμη Κίνεφ Κίρισι να παίζει με τη Ντιναμό Ουραλότσκα, που παρουσιάστηκε δυνατή σε αυτή τη φάση των αγώνων, όπου σε έναν όμιλο με Ουίπεστ και Οριζόντε Κατάνια, τερμάτισε στη δεύτερη θέση με τις Ιταλίδες να μένουν εκτός προημιτελικών!

Ντουναϊσβάρος – Βουλιαγμένη 11-9: Ήττα και αποκλεισμός

Η Ουίπεστ που τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της Βουδαπέστης, θα παίξει με την Ισπανική Ματαρό ενώ η Ρόμα που ήταν στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό και πήρε την πρωτιά στο γκρουπ που έγινε στην Όστια θα παίξει με τη Ντουναϊσβάρος, που κέρδισε σήμερα (7/2) τη Βουλιαγμένη στη Βερόνα και την απέκλεισε από τα προημιτελικά.