Len Champions League: Στα πρότυπα του ΝΒΑ το πρόγραμμα των ομίλων!

Στα πρότυπα του NBA οι αγώνες στη φάση των ομίλων του Champions League στο πόλο ανδρών, με τη σίγουρη συμμετοχή του Ολυμπιακού. Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα!

Len Champions League: Στα πρότυπα του ΝΒΑ το πρόγραμμα των ομίλων!

Μαζεμένες οι αγωνιστικές στη φάση των ομίλων του Champions League, με τη LEN να ακολουθεί το δρόμο του NBA!

Aποφασίστηκε οι 12 ομάδες, που θα μετέχουν στους δύο ομίλους να δώσουν τις 10 αγωνιστικές σε τρεις γύρους (1η – 3η αγωνιστική, 4η – 7η, 8η – 10η) σε διαδοχικά παιχνίδια που θα διεξάγονται σε δύο κολυμβητήρια ανά γύρο!

Champions League: Κλήρωσε για Βουλιαγμένη, Υδραϊκό!

Μάλιστα οι ομάδες θα μένουν σε συνθήκες απομόνωσης, με στόχο να διασφαλιστεί ότι η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί δίχως προβλήματα, λόγω της πανδημίας, πριν φτάσουμε στο Final – 8, το οποίο θα γίνει από τις 3 έως και τις 5 Ιουνίου.

«Θέλουμε να ξαναρχίσουμε τις δραστηριότητές μας στις πισίνες και να προσφέρουμε την ευκαιρία στους αθλητές μας να αγωνιστούν ξανά. Ταυτόχρονα, υπό τις δεδομένες συνθήκες, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η υγεία και η ευεξία των αθλητών προστατεύονται πλήρως. Πρέπει να οργανώσουμε αυτά τα event σε στενή συνεργασία με τις Ομοσπονδίες και τους Συλλόγους και να διασφαλίσουμε ότι τα πρωτόκολλα ασφαλείας θα εφαρμόζονται αυστηρά» δήλωσε ο πρόεδρος της LEN, Πάολο Μπαρέλι.