O Άντρο Μπούσλιε υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό!

Ο Άντρο Μπούσλιε, ο οποίος έχει κατακτήσει τα περισσότερα μετάλλια στην Κροατία με το σκουφάκι της Εθνικής Ομάδας στο πόλο υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.

O Άντρο Μπούσλιε υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό!

Ο «βράχος» των Παγκόσμιων Πρωταθλητών το 2017 στη Βουδαπέστη, έπαιξε για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό (2016-2019) κατακτώντας με τον Θρύλο τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο σπουδαίος Κροάτης άσος λοιπόν μίλησε στην πατρίδα του για την καριέρα του και στάθηκε στην παρουσία του στο μεγάλο λιμάνι και τον Ολυμπιακό.

Συνεχίζει στην Μλάντοστ ο πρώην «ερυθρόλευκος» Άντρο Μπούσλιε

Και μιλάμε για έναν παίκτη που ανδρώθηκε και έπαιξε για χρόνια στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ ενώ έχει περάσει από την Ιταλία και τις Προ Ρέκο, Ποζίλιπο.

Το ασύλληπτο ρεκόρ του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού, Άντρο Μπούσλιε

Ο Μπούσλιε λοιπόν υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό, στον κόσμο του και χαρακτήρισε την ομάδα του Πειραιά κάτι παραπάνω από μια ομάδα!

Στους κορυφαίους της Ευρώπης Φουντούλης, Μπούσλιε και Ασημάκη

«Αγωνίστηκα σε Γιουγκ, Ποζίλιπο, Ολυμπιακό, Προ Ρέκο. Απόλαυσα από κάθε άποψη τα τρία χρόνια στην Αθήνα. Με τον Ολυμπιακό κατακτήσαμε και το LEN Champions League, μέσα στην έδρα της Προ Ρέκο.

Ο Μπούσλιε του Ολυμπιακού κορυφαίος Κροάτης πολίστας!

Ήταν το καλύτερο διάστημα για εμένα, μαζί με την εποχή που ήμουν στο Ντουμπρόβνικ» τόνισε αρχικά ο αρχηγός της Εθνικής Κροατίας, ο οποίος πριν από λίγες μέρες συμφώνησε με τη Μλάντοστ, και συνέχισε λέγοντας «το Ντουμπρόβνικ είναι ξεχωριστό μέρος. Αλλά θα ήθελα να πω ότι ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα, ξεπερνά τα όρια του αθλητισμού.

Ύμνοι για Ολυμπιακό και Κροάτες

Ο κόσμος του είναι εκπληκτικός. Ακολουθούν παντού την ομάδα τους, δημιουργώντας φοβερή ατμόσφαιρα με τις φωνές τους σε κάθε αναμέτρηση. Πηγαίναμε να αγωνιστούμε σε εκτός έδρας ματς για το Champions League και μας ακολουθούσαν παντού οι οπαδοί μας. Είναι κάτι τρομερό».

Το «αντίο» του Ολυμπιακού σε Μπούσλιε, Ομπράντοβιτς