Ύμνοι για Ολυμπιακό και Κροάτες

Η παρουσία τριών σπουδαίων Κροατών παικτών στο ρόστερ του Ολυμπιακού αλλά και το γεγονός πως ο άμεσος συνεργάτης του Θοδωρή Βλάχου είναι επίσης Κροάτης, έχουν υποχρεώσει τα ΜΜΕ της χώρας να ασχολούνται αρκετά με τους «ερυθρόλευκους» και την πορεία τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ύμνοι για Ολυμπιακό και Κροάτες

Τα τελευταία 24ωρα, Κροατικές ιστοσελίδες γράφουν ύμνους για την πορεία του Ολυμπιακού με αφορμή φυσικά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στη Χίο. Παράλληλα στέκονται στην παρουσία των δικών τους παιδιών. Γιόζιπ Πάβιτς, Άντρο Μπούσλιε και Πάουλο Ομπράντοβιτς. Δεν είναι τυχαίοι οι συγκεκριμένοι πολίστες. Βασικά στελέχη της Εθνικής Κροατίας που το 2012 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Μάλιστα οι Πάβιτς, Μπούσλιε ήταν και στο Ρίο όπου η Κροατία έχασε στον τελικό από τη Σερβία με τον πρώτο να είναι και ο σημαιοφόρος της Κροατικής αποστολής! Ο Μπούσλιε ήταν πέρσι ο αμυντικός «ογκόλιθος» της ομάδας των Κροατών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη. Εκεί όπου η ομάδα του Ίβιτσα Τούτσακ κατέκτησε την πρώτη θέση, επικρατώντας στον ημιτελικό της Σερβίας και στον τελικό της γηπεδούχου Ουγγαρίας.

Αυτοί οι τρεις παίκτες παγκοσμίου κλάσεως φοράνε το σκουφάκι του Ολυμπιακού φέτος. Στα Κροατικά ΜΜΕ φιλοξενήθηκαν και αρκετές φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς των τριών πολιστών, μαζί φυσικά με τον Χρβόγιε Κόλιανιν, το δεξί χέρι του Θοδωρή Βλάχου. Έναν πολίστα που έπαιξε στη χώρα μας και στον Ολυμπιακό αλλά πλέον είναι ο άμεσος συνεργάτης του Βλάχου, μετά την αποχώρηση του Μάζη το 2016 όταν εκείνος ανέλαβε την ομάδα της Γλυφάδας (μέσα σε δυο χρόνια έφερε τον ΑΝΟΓ και πάλι ψηλά).