Το «αντίο» του Ολυμπιακού σε Μπούσλιε, Ομπράντοβιτς

Οι Άντρο Μπούσλιε, Πάουλο Ομπράντοβιτς δεν θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό και η διοίκηση του Ερασιτέχνη τους αποχαιρέτησε, ευχαριστώντας τους δυο σπουδαίους Κροάτες άσους για όσα πρόσφεραν στο Λιμάνι.

Το «αντίο» του Ολυμπιακού σε Μπούσλιε, Ομπράντοβιτς

Με τον Ολυμπιακό οι Άντρο Μπούσλιε, Πάουλο Ομπράντοβιτς κατέκτησαν τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Φέτος λοιπόν ήρθε η ώρα για το αντίο με τον πρώτο να πηγαίνει στην Προ Ρέκο (αναμένεται η ανακοίνωση) και το δεύτερο να επιστρέφει στο Ντουμπρόβνικ.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε τους δυο σπουδαίους Κροάτες άσους:

«Ο Ολυμπιακός αποχαιρετάει δυο σπουδαίους πολίστες, παγκόσμιας κλάσης, τον Άντρο Μπούσλιε και τον Πάουλο Ομπράντοβιτς και τους εύχεται καλή συνέχεια στην σπουδαία καριέρα τους. Αμφότεροι συνέβαλαν στην ευρωπαϊκή καταξίωση της ομάδας πόλο Ανδρών με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Champions League στη Γένοβα.

Μαζί τους πανηγυρίσαμε πολλές ακόμα σπουδαίες επιτυχίες και μεγάλες νίκες. Φόρεσαν με υπερηφάνεια το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι και υπηρέτησαν το σύλλογο, με τον οποίο δέθηκαν συναισθηματικά. Άντρο και Πάουλο σας ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά στον Ολυμπιακό».