Η Καμμένου απάντησε για τα φαντάσματα του παρελθόντος

Ύστερα από τον αποκλεισμό από την Ολλανδία στα προημιτελικά, η Αλεξία Καμμένου έκανε λόγο για φαντάσματα του παρελθόντος. Η ίδια εξήγησε τι εννοούσε μιλώντας μετά τη νίκη επί της Γαλλίας για τις θέσεις 7-8. 

Η Καμμένου απάντησε για τα φαντάσματα του παρελθόντος

Έβδομη η εθνική γυναικών και η Αλεξία Καμμένου μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την πορεία της «γαλανόλευκης» ενώ εξήγησε και τι εννοούσε όταν μίλησε για φαντάσματα του παρελθόντος, μετά τον αποκλεισμό από την Ολλανδία στον προημιτελικό.

«Δυστυχώς ή ευτυχώς μετράει το χιαστί παιχνίδι σε μια μεγάλη διοργάνωση. Ο προημιτελικός. Εκεί κάναμε το κακό μας παιχνίδι. Δυστυχώς με την Ολλανδία δεν αποδώσαμε καλά. Θα τα δούμε όλα στη συνέχεια. Είμαι ευχαριστημένη από τα κορίτσια. Κάναμε 24 προπονήσεις συνολικά. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε προετοιμασία με άλλη ομάδα ενώ η απραξία μετά τον πρώτο γύρο, ίσως μας στοίχισε.

Έχουμε χρόνο για το Σπλιτ και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Να πάμε καλά, να φανούμε ανταγωνιστικές, να πάμε ένα βήμα καλύτερα. Έχουμε χαμηλό μέσος όρος ηλικίας. Έχουμε στόχο να βρεθούμε στο Παρίσι. Είναι καλές παίκτριες. Ο βασικός στόχος σε κάθε διοργάνωση είναι να πηγαίνουμε καλύτερα. Να πατήσουμε στα πόδια μας και όταν έρθει η στιγμή να διεκδικήσουμε την παρουσία μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι να πάμε σαν φαβορί και όχι σαν αουτσάιντερ.

Εγώ αγαπώ την εθνική. Ήμουν αρχηγός της ομάδας επί σειρά ετών. Η δήλωση για τα φαντάσματα του παρελθόντος ήταν καθαρά για το Προολυμπιακό τουρνουά και την ήττα από την Ολλανδία. Ζητώ συγνώμη. Όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ την εθνική ομάδα και τιμώ όλες τις προηγούμενες παίκτριες και τους προπονητές», ανέφερε μεταξύ άλλων στην κάμερα της ΕΡΤ η Αλεξία Καμμένου.