Καμμένου: «Δεν είμαστε έτοιμες για τέτοια παιχνίδια»

Η Αλεξία Καμμένου μετά την ήττα της Εθνικής ομάδας Πόλο γυναικών από την Ολλανδία, ανέφερε ότι η Ελλάδα πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη

Καμμένου: «Δεν είμαστε έτοιμες για τέτοια παιχνίδια»


Ύστερα από την ήττα της Εθνικής ομάδας Γυναικών από την Ολλανδία, η Αλεξία Καμμένου ανέφερε ότι η Ελλάδα πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη ενώ στάθηκε στη νέα προσπάθεια που γίνεται.

«Τις προσδοκίες της δημιουργήσαμε εμείς με τις εμφανίσεις μας έως τώρα. Σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να γίνει κάτι βιαστικό επειδή είχαμε ένα κακό παιχνίδι. Θα πρέπει η Εθνική ομάδα να αφήσει πίσω τις τους εφιάλτες του παρελθόντος και να έχει υπομονή και πίστη. Μια πρόκριση ίσως να μας αποπροσανατόλιζε περισσότερο. Δείξαμε πως δεν είμαστε έτοιμες να διαχειριστούμε τέτοια παιχνίδια. Θα πρέπει να πάρουμε την καλύτερη θέση στη διοργάνωση».
Για το τι δεν πήγε καλά:

«Το μεγάλο μας ατού ήταν η άμυνα, αλλά δεν ήμασταν προσυλωμένες στην άμυνα. Κάναμε πολλά ατομικά λάθη, χρεώθηκε η Ελευθερία Πλευρίτου δύο αποβολές από νωρίς χωρίς να θέλω να πω πως για την εικόνα μας φταίει μια παίκτρια, για αυτό που παρουσιάσαμε. Τα αμυντικά λάθη που κάναμε έπαιξαν ρόλο κόντρα σε μια ομάδα που είναι πολλά περισσότερα χρόνια μαζί και αυτό φάνηκε και σήμερα».