Ολυμπιακός: Τέλος ο Βλάχος μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου

Ο Θοδωρής Βλάχος ανανέωσε τη συνεργασία του με την Εθνική ομάδα των ανδρών για τα επόμενα τρία χρόνια, ωστόσο στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Τέλος ο Βλάχος μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου

Ο Θοδωρής Βλάχος έδωσε τα χέρια με την ΚΟΕ, που αποδέχθηκε τον διπλό του ρόλο (Ολυμπιακό και Εθνική) για λίγους ακόμη μήνες. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αναφέρει πως ο Βολιώτης τεχνικός μετά το τέλος της φετινής σεζόν θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομοσπονδία δεν ήθελε να βάλει το...μαχαίρι στον λαιμό στον κορυφαίο Έλληνα τεχνικό και να αφήσει φυσικά τον Ολυμπιακό αυτή την περίοδο ή να απαντήσει αρνητικά στην Εθνική ενώ ήθελε σαν «τρελός» να συνεχίσει.

Για αυτόν τον λόγο οι δυο πλευρές συμφώνησαν να παραμείνει ο Βλάχος στον Ολυμπιακό και στην Εθνική μέχρι και το 2022 και στη συνέχεια για δύο χρόνια να δουλέψει αποκλειστικά στη «γαλανόλευκη» με το μυαλό στο Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Μάλιστα όπως έλεγαν απόψε άνθρωποι της ΚΟΕ «να πάρει με το καλό το Champions League και στη συνέχεια ως πρωταθλητής Ευρώπης να είναι μόνο στην εθνική ομάδα».

Ο Ολυμπιακός φυσικά και είναι ενήμερος για τα όσα έχουν γίνει ανάμεσα στον Έλληνα τεχνικό και την Ομοσπονδία. Ο Βολιώτης δεν έκανε τίποτα...κάτω από το τραπέζι και δεν θα μπορούσε άλλωστε να το κάνει, αφού λατρεύει τον Ολυμπιακό, δεν ήθελε να αποχωρήσει σε καμία περίπτωση αλλά από το καλοκαίρι του 2022 θα είναι μόνο στην εθνική ομάδα πόλο των ανδρών.

Η πρόταση της ΚΟΕ είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική κι αυτό που όλοι ευχόμαστε είναι φυσικά να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό με ένα ακόμη Ευρωπαϊκό, αυτή τη φορά στο Βελιγράδι.