Ο Μιχάλης Λαζαρίδης για την άνοδο του Παναθηναϊκού στην Α1 πόλο ανδρών

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Λαζαρίδης μίλησε για την άνοδο της ομάδας του στην Α1 πόλο των ανδρών. Ο στόχος για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μιχάλης Λαζαρίδης για την άνοδο του Παναθηναϊκού στην Α1 πόλο ανδρών

Ύστερα από έναν χρόνο ο ΠΑΟ ξανά στην Α1 πόλο των ανδρών. Οι «πράσινοι» αποχώρησαν οικειοθελώς από τη μεγάλη κατηγορία πέρσι και τη θέση τους στην Α1 πήρε ο Βόλος.

Φέτος η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη εξασφάλισε την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία ενώ τη Δευτέρα (19/7, 20.00) θα αναμετρηθεί με τον Άρη στον τελικό της Α2 πόλο ανδρών. Ονικητής κατακτά το πρωτάθλημα στην Α2.

Στην Α1 πόλο ανδρών και ο Παναθηναϊκός

«Ο μεγάλος στόχος επετεύχθη και η ομάδα βρίσκεται και πάλι στη μεγάλη κατηγορία. Στο αγωνιστικό μέρος ήμασταν συνέχεια μπροστά και δεν κινδυνεύσαμε σε καμία στιγμή του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να επενδύσει στους νέους παίκτες που έχει και στελεχώνουν και τις μικρές εθνικές ομάδες και με 6-7 νέους αθλητές ακόμα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Πόλο: Ο Άρης στην Α1 των ανδρών

Η διοίκηση είναι δίπλα μας και μας στηρίζει και το αισθανόμαστε όλοι στην ομάδα. Απομένει ο αυριανός αγώνας με τον Άρη που σίγουρα θέλουμε να νικήσουμε για να αποδείξουμε την ανωτερότητα μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Λαζαρίδης μετά το τέλος του αγώνα με το Νηρέα Χαλανδρίου.