Πόλο: Ο Άρης στην Α1 των ανδρών

Ο Άρης ανέβηκε στην Α1 πόλο των ανδρών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε ύστερα από 19 χρόνια

Πόλο: Ο Άρης στην Α1 των ανδρών

Ο Άρης Θεσσαλονίκης επέστρεψε στην Α1 κατηγορία πόλο ανδρών. Η ομάδα του Μανώλη Γούναρη επικράτησε με 13-8 της Τρίαινας Βούλας και θα αγωνίζεται από την νέα περίοδο στα «σαλόνια» του αθλήματος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε κερδίσει και τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στις δυο ομάδες την Κυριακή το πρωί με 9-8.

Η Τρίαινα ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα (5-5) αλλά στην Τρίτη περίοδο ο Άρης επικράτησε πλήρως και προηγήθηκε με 10-5.

Στον δεύτερο ημιτελικό ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται (19.30) απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου. 9-6 κέρδισαν οι «πράσινοι» στον πρώτο ημιτελικό και φυσικά έχουν τον πρώτο λόγο για να ακολουθήσουν τον Άρη στην Α1 πόλο των ανδρών.

Τρίαινα Βούλας – Άρης 8-13 (3-4, 2-1, 2-5, 1-3)

Τρίαινα Βούλας (Παναγιώτης Καλογιάννης): Καζάκος, Φλώρος 1, Γεωργακόπουλος 1, Γαβαλάς, Καλαμάρης, Αβαγιανός, Τσακιρίδης 1, Λουκάς 1, Οικονόμου, Φωτίου 1, Αλεβίζος 2, Κωνσταντόπουλος 1, Γαρταγάνης, Χριστοδούλου

Άρης (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Θεοχάρης, Παπαμανωλιουδάκης, Ζαρκάτζνας, Αλιαπούλιος, Παυλίδης Ε. 1, Μουρατίδης 6, Παυλίδης Χ. 3, Κουνελας, Σολογάνης 2, Σιώπκας 1, Σαλαμάνης, Τάτσης