Στην Α1 πόλο ανδρών και ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Α1 πόλο των ανδρών. Μετά τον Άρη, την άνοδο πήρε και ο ΠΑΟ

Στην Α1 πόλο ανδρών και ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός που δεν είχε κατέβει να αγωνιστεί την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών, επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία.

Με δύο νίκες επί του Νηρέα Χαλανδρίου, 9-6 το πρωί και 10-7 το βράδυ, οι «πράσινοι» του Μιχάλη Λαζαρίδη πήραν την άνοδο στην Α1 πόλο των ανδρών με 2-0, ακολουθώντας τον Άρη.

Τη Δευτέρα (19/7) στις 20:00 στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου θα έχουμε τον τελικό της Α2 ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη ενώ στις 18.30 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα στην Τρίαινα Βούλας και το Νηρέας Χαλανδρίου.

Νηρέας Χαλανδρίου – Παναθηναϊκός 7-10 (2-5, 2-2, 2-2, 1-1)

Νηρέας Χαλανδρίου (Νίκος Καραμάνης): Κακλής, Μπεκές 1, Κουλουκτσής 2, Κωνσταντόπουλος 1, Αμπάσι, Στυλιανάκης, Χάλαρης, Κονταλέξης, Ζενιος, Κουρμελές, Κοντονής, Μπερτόλης 3, Ιωακείμ, Δαλαμπέκης, Μαραβέλιας

Παναθηναϊκός (Μιχάλης Λαζαρίδης): Δαβιλλάς, Δανδουρδής 2, Σιαμας, Ξενάκης 5, Κανελλόπουλος, Καρακάκης, Αλμυρας, Πετρόπουλος 1, Ορφανός, Λυκαρης 1, Τίγκας, Εγνατιάδης 1, Παλληκάρης, Δευτεραίος

Θυμίζουμε, ο επικράτησε με 13-8 της Τρίαινας Βούλας και θα αγωνίζεται από την νέα περίοδο στα «σαλόνια» του αθλήματος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε κερδίσει και τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στις δυο ομάδες την Κυριακή το πρωί με 9-8.