Ολυμπιακός: Η «κόλαση» του Ράντοβιτς

Ο διεθνής Μαυροβούνιος άσος του Ολυμπιακού, Τζούρο Ράντοβιτς μίλησε για τον τραυματισμό του στην πλάτη που τον κράτησε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων.

Ολυμπιακός: Η «κόλαση» του Ράντοβιτς

Ο Τζούρο Ράντοβιτς είχαμε αναφέρει προ ημερών ότι δεν θα ταξιδέψει στο Τόκιο με την αποστολή του Μαυροβουνίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ένας τραυματισμός στην πλάτη κράτησε τον διεθνή αριστερόχειρα άσο του Ολυμπιακού (αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι από τη Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι) εκτός Ολυμπιακών Αγώνων και ο νεαρός περιφερειακός έκανε λόγο για «κόλαση».

Δεν πάει Τόκιο ο Ράντοβιτς του Ολυμπιακού λόγω τραυματισμού

Ο Ράντοβιτς μίλησε στην πατρίδα του και μεταξύ άλλων ανέφερε για τον τραυματισμό και την απουσία από το μεγάλο ραντεβού: «Πρώτα από όλα, να αναφέρουμε πως η πλάτη μου δεν πονάει πια. Προπονούμαι κανονικά, αλλά δυστυχώς δεν θα πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι δύσκολο για εμένα. Θα παρακολουθήσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες από την τηλεόραση. Αλλά πρέπει να προχωρήσω, γιατί αυτή η χρονιά ήταν μια που δεν περίμενα. Πρώτα ο τραυματισμός στον ώμο, τώρα ο τραυματισμός στην πλάτη. Τρόμος! Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες. Προσπάθησα να το ξεχάσω, αλλά... κόλαση. Δεν είναι εύκολο και απλό να κοιτάς μπροστά. Πάγωσα όταν τραυματίστηκα, ήμουν χωρίς προπόνηση για είκοσι μέρες και δεν υπήρχε πιθανότητα να φύγω με την ομάδα. Τώρα προπονούμαι και αν συμβεί κάποιο απρόοπτο στην ομάδα μού έχουν πει ότι θα πάω. Είμαι έτοιμος. Έχουμε μπροστά μας ένα ισχυρό ολυμπιακό τουρνουά. Να είμαστε καλά και η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά. Είναι καλύτερο που βρισκόμαστε σε έναν τόσο δυνατό όμιλο. Είναι σκληρό γκρουπ, αλλά ίσως στον νοκ άουτ αγώνα μάς περιμένει ένας πιο εύκολος αντίπαλος».

Τραυματίας ο Ράντοβιτς του Ολυμπιακού, δεν πάει στο World League

Θυμίζουμε πως ο Ράντοβιτς μέσα στη σεζόν είχε έναν τραυματισμό στον ώμο, που τον κράτησε εκτός προολυμπιακού τουρνουά, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε και οδήγησε τη Γιαντράν στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου. Δυστυχώς στην προετοιμασία για το Τόκιο προέκυψε νέο πρόβλημα τραυματισμού και για αυτό έμεινε εκτός αποστολής.