Τραυματίας ο Ράντοβιτς του Ολυμπιακού, δεν πάει στο World League

Χωρίς τον Τζούρο Ράντοβιτς στην αποστολή θα βρεθεί στην Τιφλίδα για την τελική φάση του World League το Μαυροβούνιο. Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού είναι τραυματίας.

Τραυματίας ο Ράντοβιτς του Ολυμπιακού, δεν πάει στο World League

Εκτός World League o Τζούρο Ράντοβιτς του Ολυμπιακού. Ο διεθνής αριστερόχειρας έμεινε τελικά εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, όπως αναφέρουν στο Μαυροβούνιο. Να σημειώσουμε πως ο Ράντοβιτς δεν έπαιξε και στα δύο τελευταία φιλικά της ομάδας του με την Ιταλία ενώ είχε αγωνιστεί κανονικά πριν περίπου δέκα ημέρες κόντρα στη Γαλλία, σε αγώνα προετοιμασίας όπου και είχε σημειώσει δυο τέρματα.

Να σημειώσουμε πως ο Ράντοβιτς είχε χάσει και το προολυμπιακό τουρνουά φέτος στην Ολλανδία, λόγω τραυματισμού αλλά είχε παίξει κανονικά στους τελικούς του πρωταθλήματος στο Μαυροβούνιο.

Το Μαυροβούνιο γενικότερα έχει αρκετά προβλήματα. Ο αρχηγός και άσος της Προ Ρέκο Αλεξάνταρ Ίβοβιτς μπήκε τελικά στην αποστολή για το World League αν κι αυτός δεν έχει παίξει στα φιλικά προετοιμασίας, αφού ο κόουτς Γκοΐκοβιτς θέλησε να τον ξεκουράσει αφού τα παιχνίδια και στο πόλο είναι πολλά και διαδοχικά σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

Εδώ να σημειώσουμε πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο Μαυροβούνιο, με τον Ντέγιαν Λάζοβιτς. Ο διεθνής τερματοφύλακας της Μαρσέιγ είναι τραυματίας, υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Εάν δεν τα καταφέρει θα δούμε βασικό τον Τεσάνοβιτς, ο οποίος πρόσφατα ανακοινώθηκε από την Μπρέσια. Πήγε στην Ιταλία για να αντικαταστήσει τον Ντελ Λούνγκο, ο οποίος μετακόμισε στην Προ Ρέκο αφού ο Μπίγιατς είπε το ναι στον Ολυμπιακό!