Δεν πάει Τόκιο ο Ράντοβιτς του Ολυμπιακού λόγω τραυματισμού

Ο διεθνής Μαυροβούνιος αριστερόχειρας του Ολυμπιακού Τζούρο Ράντοβιτς αποκλείστηκε από την αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω τραυματισμού. Πάνε Τόκιο φυσικά οι Μπούσλιε, Φιλίποβιτς, Μπίγιατς

Δεν πάει Τόκιο ο Ράντοβιτς του Ολυμπιακού λόγω τραυματισμού

Με σημαντικά προβλήματα το Μαυροβούνιο στο Τόκιο. Ο τεχνικός Βλαντιμίρ Γκοΐκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή και σε αυτή δεν βρίσκονται οι Τζούρο Ράντοβιτς, Ντέγιαν Λάζοβιτς! Ο Ράντοβιτς είναι ένα από τα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού. Ο αριστερόχειρας άσος, ο οποίος είχε μείνει εκτός και από το Γουόρλντ Λιγκ λόγω τραυματισμού, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και θα δει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το σπίτι του! Έτσι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε αγωνιζόμενο με την Εθνική ομάδα, λίγες μέρες πριν φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ο Ράντοβιτς είχε χάσει μέσα στη σεζόν και το προολυμπιακό τουρνουά λόγω ενός τραυματισμού στο χέρι. Επέστρεψε, έπαιξε στους τελικούς του πρωταθλήματος, οδηγώντας τη Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι σε έναν ακόμη τίτλο. Ξεκίνησε κανονικά προετοιμασία για το Τόκιο, αλλά πριν από τα φιλικά με την Ιταλία και το Γουόρλντ Λιγκ δημοσιεύματα στο Μαυροβούνιο έκαναν λόγο για νέο τραυματισμό που τελικά τον κρατάει μακριά από το Τόκιο.

Εκτός θα είναι και ο βασικός τερματοφύλακας Ντέγιαν Λάζοβιτς (εξαιρετική σεζόν με τη Μαρσέιγ), επίσης λόγω τραυματισμού. «Ο Τζούρο ανήκει στη ραχοκοκαλιά της ομάδας τα τελευταία χρόνια, αν και είναι νεαρός. Ο Λάζοβιτς είναι ο βασικός τερματοφύλακας. Προχωράμε...», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γκοΐκοβιτς.

Μέσα Φιλίποβιτς, Μπούσλιε, Μπίγιατς

Σε αντίθεση με τον Ράντοβιτς, κανονικά θα ταξιδέψουν στο Τόκιο τα άλλα τρία αστέρια του Ολυμπιακού. Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς (θα είναι άλλωστε και σημαιοφόρος της αποστολής στην τέταρτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες) με τη Σερβία και οι Άντρο Μπούσλιε (αρχηγός Κροατίας), Μάρκο Μπίγιατς. Με τους Σέρβους είναι και ο Στέφαν Μίτροβιτς που έπαιξε στη χώρα μας σε Ολυμπιακό και Απόλλωνα Σμύρνης. Στην Κροατία ο Ίβιτσα Τούτσακ άφησε εκτός τους Πόπαντιτς, Μπούριτς και πήρε τους Ομπράντοβιτς, Μάρσελιτς. Ο Ομπράντοβιτς, που έπαιξε στον Ολυμπιακό και κατέκτησε τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη, επιστρέφει σε μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική ομάδα της Κροατίας ύστερα από έξι χρόνια! Στο Ρίο φυσικά δεν ήταν, αλλά είχε παίξει στο Λονδίνο, όταν η Κροατία είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.