Διαθεσόπουλος για την πρόκριση της Εθνικής: «Αξίζει ένα μετάλλιο»

Πανευτυχής ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος μετά το θρίαμβο της Εθνικής στο Ρότερνταμ, έκανε λόγο ακόμη και για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διαθεσόπουλος για την πρόκριση της Εθνικής: «Αξίζει ένα μετάλλιο»

Λίγα λεπτά μετά το νικηφόρο 13 – 10 στον ημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά του Ρότερνταμ απέναντι στην Ρωσία, ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος συνεχάρη τους παίκτες, τους προπονητές και όλους τους συντελεστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και έκανε την εκτίμηση ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει ένα μετάλλιο το καλοκαίρι στο Τόκιο.

«Είναι μια μεγάλη μέρα για την Ελλάδα, την υδατοσφαίριση και τον αθλητισμό της χώρας. Συγχαίρω όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας, παίκτες, προπονητές και στελέχη του συγκροτήματος.

Ελλάδα - Ρωσία 13-10: Προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Εθνική!

Το πόλο συνεχίζει την παράδοση και αποτελεί τον σημαιοφόρο της Ελλάδας σε ομαδικά αθλήματα στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη. Οι παίκτες μας έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, και αν παίξουν στην Ολυμπιάδα όπως σήμερα, δεν θα χάσουν εύκολα από καμιά ομάδα.

Η Εθνική ομάδα ανδρών στην υδατοσφαίριση μετέχει διαρκώς στους ολυμπιακούς αγώνες και ίσως τώρα τα παιδιά άνοιξαν το δρόμο για ένα μετάλλιο. Αυτή η ομάδα το αξίζει κάποια στιγμή και πρέπει να το πάρει.

Σήμερα απέναντι στην Ρωσία κάναμε επιτέλους ένα πολύ καλό παιχνίδι, κάτι που δεν είχαμε πετύχει στα προηγούμενα ματς του προολυμπιακού τουρνουά» υποστήριξε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος.