Ο Θρύλος το πήρε στο Λαιμό και στον Πειραιά έκανε φιέστα

Όσοι βρέθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ στο Λαιμό και είδαν από κοντά την παράσταση των κοριτσιών του Ολυμπιακού στον τέταρτο τελικό, συνειδητοποίησαν πως αυτό το πρωτάθλημα μόνο με «θαύμα» θα χαθεί από τις "ερυθρόλευκες".

Ο Θρύλος το πήρε στο Λαιμό και στον Πειραιά έκανε φιέστα

Ο φετινός τίτλος στις γυναίκες δεν κρίθηκε την Πέμπτη το βράδυ στον Πειραιά αλλά τη Δευτέρα στο Λαιμό. Η Βουλιαγμένη έχοντας κάνει μπρέικ στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» είχε την ευκαιρία μέσα στο σπίτι της να επιστρέψει στην κορυφή ύστερα από έξι χρόνια. Το κακό για τη Βουλιαγμένη, εκείνο το βράδυ, ήταν «διπλό». Όχι μόνο δεν κατάφερε να κάνει το 3-1 και να πάρει τον τίτλο, αλλά την ίδια ώρα οι «ερυθρόλευκες» με τα εννέα τέρματα που πέτυχαν... πίστεψαν και πάλι στις δυνάμεις τους και έτσι την Πέμπτη με τον κόσμο στο πλευρό τους... απογειώθηκαν και πανηγύρισαν ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Σε ένα κολυμβητήριο, που θύμισε σε πολλούς το 2015 τον τελικό της Ευρωλίγκας, όταν η ομάδα του Χάρη Παυλίδη είχε λυγίσει την τεράστια Σαμπαντέλ (τρία σερί χρόνια αήττητες οι Ισπανίδες) και ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Φάνταζε απίθανο λοιπόν για τη Βουλιαγμένη μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα να πανηγυρίσει δυο νίκες στο... καμίνι του "Πέτρος Καπαγέρωφ". Στον Πειραιά μάλιστα, όπου τα τελευταία έξι χρόνια, η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου έχει όλα κι όλα δυο «διπλά». Το τελευταίο το περασμένο Σάββατο στα πέναλτι και το αμέσως προηγούμενο πριν από δυο χρόνια και πάλι στα πλέι οφ. Το τρίτο "διπλό" δεν ήρθε και η χρονιά έκλεισε γλυκά για τα κορίτσια του Ολυμπιακού.

Η σειρά λοιπόν μπορεί να οδηγήθηκε σε πέμπτο αγώνα αλλά θεωρούμε πως τα πάντα κρίθηκαν στο Λαιμό στον τέταρτο τελικό. Ο Θρύλος εκεί "καπάρωσε" το πρωτάθλημα και τρεις ημέρες μετά απλά το γιόρτασε μαζί με τον πύρινό του κόσμο. Ήταν σαν φιέστα, με καλεσμένη μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Βουλιαγμένη, με παράδοση στο άθλημα που παλεύει, προσπαθεί αλλά ο τίτλος έχει ρίξει άγκυρα στη θάλασσα του Πειραιά...

ΥΓ.: Με 0/8 στην παίκτρια παραπάνω δεν μπορεί να φταίει κανένας Σταυρίδης, κανένας Μπουδραμής και καμία αλλαγή, 1.36 πριν από το τέλος του τελικού.

ΥΓ. 2: Είχαμε γράψει στις αρχές της σεζόν και κάποιοι γελούσαν.

ΥΓ. 3: Είχαμε αναφέρει αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από το ΝΟΒ όταν ορισμένοι είχαν βιαστεί να βγάλουν από το Φλεβάρη τον πρωταθλητή

ΥΓ. 4: «Τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν»