ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη η Μάουντ Μέγκενς

Η Μάουντ Μέγκενς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Η διεθνής Ολλανδή πολίστρια, εγγονή του Λίμπρεχτς, θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν. 

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη η Μάουντ Μέγκενς

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ η Μάουντ Μέγκενς.

«Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της ομάδας πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ, έφτασε η καταξιωμένη διεθνής Ολλανδή παίκτρια, Μάουντ Μέχενς.

Η παγκοσμίου φήμης αθλήτρια με πολύ πλούσιο παλμαρέ σε συλλογικό αλλά και εθνικό επίπεδο με την εθνική Ολλανδίας έφτασε στην Ελλάδα για να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό του Δικεφαλού στις κρίσιμες τελευταίες μάχες της σεζόν», αναφέρει στην ενημέρωσή της η διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Γεννημένη στις 06/02/1996, η Μέγκενς αγωνίζεται στην περιφέρεια, έχει ύψος 1.84 και είναι δεξιόχειρας.

Η διεθνής Ολλανδή παίκτρια, είναι καταξιωμένη στην παγκόσμια υδατοσφαίριση, με πολύ πλούσιο παλμαρέ σε τίτλους, τόσο με την Εθνική Ομάδα της χώρας της, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Αποκορύφωμα το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε με την Εθνική Ολλανδίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το 2018 στον τελικό με αντίπαλο την Ελλάδα, αλλά και η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Μέγκενς είναι εγγονή του Ολλανδού προπονητή Τάις Λίμπρεχτς, που είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς εργάστηκε στον Ολυμπιακό (δύο φορές), αλλά και στις τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης, Άρη, ΠΑΟΚ και Ηρακλή.

Το εντυπωσιακό είναι πως η κόρη του Λίμπρεχτς και μητέρα της Μάουντ Μέγκενς, Πατρίτσια, υπήρξε μία από τις κορυφαίες πολίστριες στην Ολλανδία. Πανηγύρισε τρία σερί Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (1985, 1987, 1989) και στη συνέχεια ένα ασημένιο (1991). Την ίδια χρονιά (1991) κατέκτησε και το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Περθ, ενώ πέντε χρόνια πριν με την Ολλανδία ήταν δεύτερη στο Παγκόσμιο. Η Πατρίτσια Λίμπρεχτς έχει και ένα χρυσό σε Παγκόσμιο Κύπελλο το 1999.