Βλάχος: «Δεν κυνηγάμε τις νίκες, θέλουμε τίτλους»

Ο Θοδωρής Βλάχος αναφέρθηκε στη νίκη επί της Βουλιαγμένης, στην διαφορά δυναμικότητας και επεσήμανε πως το ζητούμενο για τους Πειραιώτες δεν είναι τα ρεκόρ, αλλά οι τίτλοι. 

Βλάχος: «Δεν κυνηγάμε τις νίκες, θέλουμε τίτλους»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος μετά το τέλος του ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη ξεκαθάρισε πως στόχος του της ομάδας δεν είναι το σερί νικών αλλά η κατάκτηση των τίτλων.

«Όταν ένα ματς είναι δίχως αύριο όπως ο τελικός του Σαββάτου στο Καρπενήσι, είναι λογικό το φαβορί να έχει πίεση. Η Βουλιαγμένη δεν είχε τίποτα να χάσει. Λίγο καλή η Βουλιαγμένη, λίγο κακή απόδοση εμείς και είδαμε τον τελικό που είδαμε το περασμένο Σάββατο.

Όταν ένα ματς σαν το σημερινό που είναι στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, είναι δύσκολο για εμάς να συναντήσουμε δυσκολίες. Εμείς είχαμε μια εβδομάδα κάναμε πολλά πράγματα. Ταξίδι στο Καρπενήσι, ημιτελικό, τελικό και κατάκτηση του Κυπέλλου. Ταξίδι στο Ντουμπρόβνικ για το ματς με τη Γιουγκ. Επιστροφή, μόλις μία προπόνηση και ματς σήμερα με απουσίες, αφού δεν έπαιξε και ο τραυματίας Μυλωνάκης.

Ανταποκρίθηκαν καλά τα παιδιά και φτάσαμε σε μια άνετη επικράτηση» ήταν το πρώτο σχόλιο του Θοδωρή Βλάχου στην κάμερα της ΕΡΤ ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις 151 σερί νίκες στην Ελλάδα «η αλήθεια είναι πως λειτουργούμε πολύ καλά. Μας έχει ψηλά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Εμείς επιδιώκουμε να είμαστε δυνατοί για να είμαστε καλοί στην Ευρώπη και όχι για να κερδίζουμε συνεχώς στην Ελλάδα. Δεν κυνηγάμε τις νίκες, θέλουμε τους τίτλους. Η ιστορία γράφεται με τίτλους».

Τέλος για το Τσάμπιονς Λιγκ και την πορεία της ομάδας στον α’ γύρο της φάσης των ομίλων ο «καπετάνιος» του Θρύλου είπε «καταφέραμε να κρατήσουμε την ίδια ομάδα. Σταμάτησε μόνο ο Δελακάς και ήρθαν δυο νέα παιδιά (σ. Σκουμπάκης, Κάκαρης). Θέλουμε να είμαστε ξανά δυνατοί για να υπερασπιστούμε τον τίτλο. Ψάχνουμε να βρούμε τον καλό μας εαυτό. Σημασία έχει για εμάς η πρόκριση. Το βασικό είναι να βρεθούμε στο Ανόβερο. Να είμαστε καλά στην υγεία μας και να πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Θα κάνουμε τα πάντα για να υπερασπιστούμε τον τίτλο που κατακτήσαμε στην Ιταλία».