Εθνική Ανδρών: Για την τρίτη θέση κόντρα στην Ισπανία
Την Ισπανία θα αντιμετωπίσει στις 19:15 η Εθνική πόλο Ανδρών για την τρίτη θέση του τουρνουά που γίνεται στην Τρεμπίνιε.
Την τρίτη θέση στο εξαεθνές τουρνουά, που φιλοξενείται στην πόλη Τρεμπίνιε της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, θα διεκδικήσει στις 19:15 η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών.
Αντίπαλός της θα είναι η Ισπανία, η οποία επικράτησε σχετικά εύκολα της Σερβίας με 14-10 το βράδυ της Κυριακής (4/1) και τερμάτισε δεύτερη στον Α΄Όμιλο, με 4 βαθμούς, καθώς στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί από την Ιταλία στη διαδικασία των πέναλτι με 18-16 (καν. αγώνας 15-15).
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε τη δεύτερη θέση στον Β΄Όμιλο, αφού το Σάββατο (3/1) επιβλήθηκε της Γαλλίας με 17-16, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε από την Ουγγαρία με 12-9.
Θυμίζουμε πως τα φιλικά στην πόλη Τρεμπίνιε αποτελούν πρόβα τζενεράλε για την Εθνική μας ομάδα, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι (10-25/1/26).