Μπίγιατς: «Πρόκληση ο Ολυμπιακός, θέλω ξανά το Champions League» (vid)

Ο Κροάτης τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μάρκο Μπίγιατς μίλησε για τη μεταγραφή του στον νταμπλούχο, το Champions League, τις μεταγραφές που έγιναν και τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά

Μπίγιατς: «Πρόκληση ο Ολυμπιακός, θέλω ξανά το Champions League» (vid)

Η μεταγραφή του Μάρκο Μπίγιατς στον Ολυμπιακό είναι ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης αυτό το καλοκαίρι για το πόλο. Μιλάμε για τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο, ο οποίος πήρε το πρωτάθλημα Ευρώπης με την Προ Ρέκο, αλλά δεν έμεινε στην Ιταλία, υπέγραψε για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και όπως είπε θέλει ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπίγιατς, στη Γαλλία όπου και μίλησε, στην ιστοσελίδα france-waterpolo.fr, αναφέρθηκε και στις εξαιρετικές κινήσεις που έχουν γίνει στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παίξω σε αυτό το τεράστιο κλαμπ, με τους απίστευτους οπαδούς. Αυτή είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου, μια νέα ευκαιρία να αποδείξω πράγματα και στον εαυτό μου. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να επιτύχει σπουδαία πράγματα τη νέα αγωνιστική περίοδο» τόνισε, μεταξύ άλλων, και αναφορικά με τις μεταγραφές που έχουν γίνει και είναι ηχηρές τόνισε: «Φυσικά το όνειρό μου είναι να κερδίσω ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό, αλλά έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε. Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, οπότε νομίζω ότι πρέπει να το πάμε βήμα βήμα. Θα κοιτάξουμε να γίνουμε καλύτεροι μέσα από τις προπονήσεις αλλά και τους αγώνες και στο τέλος θα δούμε πόσο καταφέραμε να προχωρήσουμε και πού θα φτάσουμε».