Βέρμπιτς: «Μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός!»

Ο Σλοβένος, διεθνής, εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, «σύστησε» τους «πρασίνους» ως τον «μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας», ενώ εξήρε την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της ομάδας

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του (Σλοβενία) παραχώρησε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην εν Ελλάδι εμπειρία του και πιο συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό.

Λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική Σλοβενίας ο διεθνής εξτρέμ των «πρασίνων» βρέθηκε στα πάτρια και μίλησε στο www.24ur.com.

Εκεί ο Βέρμπιτς στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του τριφυλλιού: «Όταν κάποιος βιώσει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και την αναγνωρισιμότητα στην πόλη θα καταλάβει πόσο μεγάλο κλαμπ είναι ο Παναθηναϊκός».

Μάλιστα σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν είναι ο Παναθηναϊκός το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα, «σύστησε» τους «πρασίνους» στο ποδοσφαιρόφιλους της πατρίδας του ως τέτοιο: «Ναι, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας!».

Εξάλλου αναφέρθηκε και στα όσα έζησε στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια του πολέμου: «Τα αγόρια είναι πάντα στο δρόμο. Υπάρχουν πολλές σειρήνες, πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε καταφύγια, χρειάστηκε να σταματήσουν ακόμη και δύο παιχνίδια. Αυτά τα μαθαίνω από τον πρώην συμπαίκτη μου τον Κεντζιόρα...»

Τέλος μίλησε και για την εθνική Σλοβενίας και για τον στόχο του Euro 2024: «Θέλουμε να πάμε στο Euro 2024. Εχουμε ακόμα μία ή δύο ευκαιρίες και πραγματικά θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στη μεγάλη διοργάνωση».