Βουίζει η Τουρκία για Ολυμπιακό και Ονιεκούρου

Στην Τουρκία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Μονακό για να κλείσει τη μεταγραφή του Χένρι Ονιεκούρου.

Βουίζει η Τουρκία για Ολυμπιακό και Ονιεκούρου

Το θέμα του εξτρέμ είναι η βασική μεταγραφική προτεραιότητα του Ολυμπιακού παρά το γεγονός πως στο λιμάνι αυτή τη στιγμή ασχολούνται περισσότερο με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές στη λίστα τους, αλλά αυτός που είναι πιο κοντά στα «θέλω» τους είναι ο Χένρι Ονιεκούρου.

Όπως σας έχουμε γράψει στο «ΦΩΣ» η Γαλατασαράι φαίνεται να έχει βγει από το κόλπο της διεκδίκησης του ποδοσφαιριστή. Φυσικά μπορεί να είναι και ένα παιχνίδι τακτικής της τουρκικής ομάδας, αλλά πράγματι αναζητεί τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του νεαρού εξτρέμ.

Τις τελευταίες ώρες βουίζει η Τουρκία πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μονακό για να πάρει τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τους Τούρκους οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον αποκτήσουν με τη μορφή του δανεισμού για έναν χρόνο.

Στη γειτονική χώρα επιμένουν ότι οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις και μάλιστα φαίνεται πως είναι και αρκετά προχωρημένες. Βέβαια το θέμα με τον Ονιεκούρου είναι ότι η Μονακό θέλει να τον πουλήσει και όχι να τον δανείσει. Ο Ολυμπιακός είναι αρκετά δύσκολο να μπορέσει να διαθέσει τα χρήματα που θέλουν οι Μονεγέσκοι.

Τα ρεπορτάζ από την Τουρκία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα προσφέρει και ανταλλάγματα στη Μονακό για να την πείσει να του παραχωρήσει το Ονιεκούρου. Από τον Πειραιά δεν επιβεβαιώνεται τίποτα απ’ όλα αυτά και συνεχίζουν να τηρούν σιγή ιχθύος όσον αφορά στα μεταγραφικά θέματα.