Ο ανυπόμονος Τσιμίκας και η πίεση των Ιταλών (pic)

Ο Κώστας Τσιμίκας ανυπομονεί να επιστρέψει στη δράση με τον Ολυμπιακό, ενώ στην Ιταλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Λάτσιο και της Νάπολι.

Ο ανυπόμονος Τσιμίκας και η πίεση των Ιταλών (pic)

Οι Ιταλοί συνεχίζουν να ασχολούνται καθημερινά με τον Κώστα Τσιμίκα. Ο Έλληνας μπακ είναι στο… στόχαστρο της Νάπολι, αλλά το τελευταίο διάστημα η Λάτσιο φέρεται να έχει μπει πιο δυνατά στο… κόλπο.

Προς το παρόν, όμως, όλα αυτά είναι δημοσιεύματα, είναι φήμες και δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό. Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για τον Τσιμίκα και η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο είναι και δύσκολο να υπάρξει κάτι.

Οι Ιταλοί μπορεί να γράφουν για τον Τσιμίκα, αλλά στην ουσία και αυτοί περισσότερο ασχολούνται με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Το θέμα με τον διεθνή μπακ καλά κρατεί εδώ και μήνες, αλλά παραμένει σε θεωρητικό επίπεδο. Στον Ολυμπιακό, άλλωστε δεν έχουν σκοπό να ασχοληθούν με αυτά τα θέματα. Αυτή τη στιγμή εκείνο που προέχει είναι η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη με την επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Και ο Κώστας Τσιμίκας στο μυαλό του έχει μόνο τα ματς που έρχονται και τα οποία είναι αρκετά και σημαντικά. Ο διεθνής οπισθοφύλακας των Πειραιωτών ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφία του, την οποία συνόδευσε με το σχόλιο "ανυπομονώ".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Can’t wait ?? #godsplan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TS⚡️M⚡️KAS (@tsimikas21) στις