Πιο «ζεστή» η Λάτσιο για Τσιμίκα, δεν πέφτει ο Ολυμπιακός

Στην Ιταλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο… στόχαστρο της Λάτσιο, ενώ ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Πιο «ζεστή» η Λάτσιο για Τσιμίκα, δεν πέφτει ο Ολυμπιακός

Και οι Ιταλοί συνεχίζουν το… βιολί τους για τον Κώστα Τσιμίκα. Ο Έλληνας μπακ του Ολυμπιακού παραμένει στο… στόχαστρο ομάδων από τη γειτονική χώρα με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ιταλία η Λάτσιο είναι μία από τις ομάδες που φαίνεται να έχει μπει πολύ γερά στο… κόλπο της διεκδίκησης του Κώστα Τσιμίκα. Στην ομάδα της Ρώμης έχει προταθεί ο "Τσίμι" και εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του αν και γνωρίζει πολύ καλά ότι οι δυσκολίες είναι αρκετές με πρώτη και σημαντικότερη το οικονομικό.

Η Νάπολι φαίνεται πως έχει κάνει πίσω για τον Τσιμίκα, διότι πρόκειται για έναν πολύ ακριβό ποδοσφαιριστή και δεν μπορεί πλέον να φτάσει αυτά τα οικονομικά δεδομένα. Σύμφωνα με τους Ιταλούς οι "παρτενοπέι" ασχολούνται με τον μπακ της Λέγκια Μίχαλ Καμπρόβνικ, ο οποίος μοιάζει να είναι πιο προσιτή λύση.

Αυτή τη στιγμή ο ιταλικός Τύπος παρουσιάζει τη Λάτσιο πιο "ζεστή" για τον Τσιμίκα. Ο Σιμεόνε Ιντζάγκι έχει προκρίνει τον Έλληνα διεθνή ως τον πιο κατάλληλο για να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ. Πάντως τον Τσιμίκα ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία να κάνει παζάρια για τον Έλληνα διεθνή.