Ουάρντα: Από την «πρόταση του Ολυμπιακού» στο ενδιαφέρον από την Τουρκία

Την περίπτωση του Αμρ Ουάρντα φέρεται να εξετάζουν η Σίβασπορ και η Μαλάτιασπορ σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα. 

Ουάρντα: Από την «πρόταση του Ολυμπιακού» στο ενδιαφέρον από την Τουρκία

Πριν λίγες ημέρες ο Αμρ Ουάρντα υποστήριξε πως έχει δεχτεί πρόταση από τον Ολυμπιακό, κάτι που διέψευσαν οι «ερυθρόλευκοι» αλλά και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Κούγιας: «Καμία πρόταση από Ολυμπιακό για Ουάρντα»

Ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Ουάρντα είναι σαν παιδί μου, τον έχω σαν παιδί μου. Είναι… μωρό παιδί και για αυτό τον αντιμετώπισα έτσι. Ο Ουάρντα ένιωσε την αγάπη στην Λάρισα και για αυτό έπαιξε καλά εδώ. Όμως με την επανέναρξη των προπονήσεων δεν ήρθε να κάνει τεστ και δεν ήρθε να κάνει προπονήσεις. Ζήτησε πέντε μέρες άδεια από τον Γρηγορίου, αυτός τον παρέπεμψε σε εμένα, του είπα και εγώ όχι στο να πάρει άδεια και πήρε άδεια… από την σημαία! Έχουμε μια άριστη σχέση. Καμία πρόταση δεν υπήρχε από τον Ολυμπιακό ποτέ, σας διαβεβαιώνω. Η σχέση μου με τον Ιβάν Σαββίδη, τον Μάκη Γκαγκάτση και το περιβάλλον του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικές».

Το «παιχνίδι» του Ουάρντα με τον Ολυμπιακό

Τις τελευταίες ώρες νέες εξελίξεις έχουν υπάρξουν γύρω από το μέλλον του Αιγύπτιου καθώς δημοσιεύματα από την Τουρκία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Σίβασπορ και Μαλάτιασπορ.

Ουάρντα: «Έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό»

Οι δύο ομάδες της γειτονικής χώρας έχουν βάλει στο στόχαστρο τον μεσοεπιθετικό των «βυσσινί», ωστόσο δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε κάποια επίσημη πρόταση.