Το «παιχνίδι» του Ουάρντα με τον Ολυμπιακό

Ο Αμρ Ουάρντα δήλωσε πως έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό. Τι ισχύει με τον Αιγύπτιο, πότε είχε ασχοληθεί μαζί του η ομάδα του Πειραιά.

Το «παιχνίδι» του Ουάρντα με τον Ολυμπιακό

Σε αιγυπτιακή ιστοσελίδα ο Αμρ Ουάρντα δήλωσε πως έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στον ΠΑΟΚ και έχει παραχωρηθεί δανεικός στην ΑΕΛ έβαλε στο "παιχνίδι" τους Πειραιώτες. Κι όλα αυτά μετά την απόφαση του Αλέξη Κούγια να αποτελέσει παρελθόν ο Ουάρντα για τους "βυσσινί".

Υπάρχει περίπτωση ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί με τον Αιγύπτιο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, αλλά με ιδιόρρυθμο χαρακτήρα; Οι πληροφορίες λένε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Ο Ουάρντα μπορεί να έχει ταλέντο, μπορεί να είναι ένας ποδοσφαιριστής που στις μικρομεσαίες ελληνικές ομάδες ήταν σημείο αναφοράς, αλλά ο χαρακτήρας του δεν του επιτρέπει να κάνει άλμα στην καριέρα του. Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός είναι προφανές πως έκανε τη δήλωση, διότι το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται και με αυτόν τον τρόπο θέλει να πιέσει για να του γίνει ανανέωση.

Από την πλευρά του χρησιμοποιεί τον Ολυμπιακό για να πάρει ένα νέο συμβόλαιο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία τον παραχωρεί συνεχώς δανεικό. Οι Πειραιώτες είχαν ασχοληθεί με τον Αμρ Ουάρντα όταν εκείνος έπαιζε στον Παναιτωλικό. Τον είχαν τσεκάρει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα είχε παρακολουθήσει και μετά στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Τότε για όσους θυμούνται έμοιαζε σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Στην πορεία, όμως, ο Αιγύπτιος "κόπηκε" και ο λόγος ήταν ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του και μόνο. Στο λιμάνι δεν πρόκειται να ασχοληθούν με τον Ουάρντα κι ας προσπαθεί εκείνος από την πλευρά του να τους μπλέξει σε μία ιστορία που δεν υπάρχει. Οι Πειραιώτες μετά από τη σεζόν με τους Βέλγους εξετάζουν τα πάντα για τους παίκτες που παίρνουν και πρώτα απ' όλα τον χαρακτήρα τους.