Σεμέδο: «Η αποχώρηση του Ρούμπεν Ντίας δεν επηρεάζει το μέλλον μου»

Δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του παραχώρησε στην πορτογαλική εφημερίδα «Record» ο στόπερ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο

Σεμέδο: «Η αποχώρηση του Ρούμπεν Ντίας δεν επηρεάζει το μέλλον μου»

Στην εφημερίδα «Record» παραχώρησε δηλώσεις ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο μέλλον του και στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στα πλάνα των τριών μεγάλων ομάδων της Πορτογάλιας και κυρίως της Μπενφίκα.

Σεμέδο: «Κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ»

Ο Πορτογάλος στόπερ σχολίασε την πρόθεση των «αετών» να πουλήσουν τον Ρούμπεν Ντίας προκειμένου να τον αποκτήσουν λέγοντας πως η αποχώρηση του συμπατριώτη του δεν επηρεάζει το μέλλον του.

«Πρώτος στη λίστα της Μπενφίκα ο Σεμέδο για αντι-Ντίας» (pic)

Μάλιστα στη συνέχεια δήλωσε ότι επιθυμία του είναι να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τονίζοντας πως όλα είναι πιθανά για την παραμονή του στην ομάδα του Πειραιά.

Η Μπενφίκα για Σεμέδο και οι σκέψεις στον Ολυμπιακό

Για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα είπε: «Η αποχώρηση του Ρούμπεν Ντίας σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει το μέλλον μου».

Ο... μονόδρομος του Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Για το μέλλον του δήλωσε: «Το αν είναι πιθανό να φύγω από τον Ολυμπιακό; Σε αυτό τη φάση, όλα είναι πιθανά. Έχω ξαναπεί ότι θέλω να παίξω σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Ολυμπιακός: Δεν είναι αρνητικός ο Ζότα!

Προ ολίγων ημερών ο Σεμέδο είχε κάνει νέες δηλώσεις στην «A Bola» αναφερόμενος στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας λέγοντας: «Είναι πάντα καλό να βλέπεις το όνομά σου να συνδέεται με μια ομάδα όπως η Σπόρτινγκ, που για μένα είναι ξεχωριστή. Είμαι κολακευμένος και χαρούμενος. Όμως αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό».