Η Μπενφίκα για Σεμέδο και οι σκέψεις στον Ολυμπιακό

Η Μπενφίκα φέρεται να ασχολείται εκ νέου με τον Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού και να ετοιμάζει πρόταση. Τι ισχύει με τον Πορτογάλο και τι έχουν στο μυαλό τους οι Πειραιώτες.

Η Μπενφίκα για Σεμέδο και οι σκέψεις στον Ολυμπιακό

Νέο πορτογαλικό δημοσίευμα θέλει τη Μπενφίκα να ετοιμάζει πρόταση για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο… στόχαστρο των "μεγάλων" της πατρίδας του. Εκτός από τη Μπενφίκα και οι Πόρτο, Σπόρτινγκ, Μπράγκα φέρονται να τον έχουν στα υπόψη τους.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους το πρόβλημα είναι πως ο Ολυμπιακός θέλει 10 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο. Στην Ιβηρική γράφουν και ξαναγράφουν για τον 26χρονο στόπερ, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται.

Προς το παρόν για τον Σεμέδο δεν υπάρχει τίποτα το επίσημο και επίσης δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάτι για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό. Είναι ποδοσφαιριστής που θα μας απασχολήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα.

Για τον Σεμέδο υπάρχουν δύο δεδομένα. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως πρόκειται για τον καλύτερο και ποιοτικότερο αμυντικό που έχει ο Ολυμπιακός. Έχει κάνει απίστευτα ματς με την ομάδα του Πειραιά και τα έβαλε με "θηρία" στο Champions League. Είναι πράγματι ένα στόπερ πολύ υψηλού επιπέδου που αν δεν είχε τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα για να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά μόνο για διακοπές.

Είχε, όμως και τις στιγμές που προβλημάτισε με την εικόνα του. Ο Σεμέδο είχε και ματς που ήταν πρόβλημα, έκανε γκάφες και όλα αυτά ήταν αποτέλεσμα της έλλειψης συγκέντρωσης. Εκεί την πάτησε ο Σεμέδο, ο οποίος πήρε και αστείες κόκκινες. Ακόμη και στο τελευταίο ματς προ κρίσης ο Πορτογάλος αποβλήθηκε κόντρα στη Γουλβς σε μία φάση που θα μπορούσε να τη διαχειριστεί διαφορετικά.

Έχει τις καλές του και τις κακές του στιγμές και στον Ολυμπιακό μία πρόταση θα δημιουργούσε διλήμματα. Το θέμα είναι πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι παρά το γεγονός πως όλα δείχνουν πως θα δεχτεί πίεση και ο παίκτης και η ομάδα.