Σεμέδο: «Κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ»

Νέα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία συνδέουν τον Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ και ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος για το ενδιαφέρον της πρώην ομάδας του.

Σεμέδο: «Κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ»

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αρέσει σε αρκετούς συλλόγους είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο στόπερ των "ερυθρόλευκων" είδε να αλλάζει η μοίρα της καριέρας του με τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και το βασικό είναι πως κατάφερε να ανοίξει την πόρτα της Εθνικής Πορτογαλίας με τον Φερνάντο Σάντος να τον καλεί. Μπορεί να μην έπαιξε σε κάποιο παιχνίδι, αλλά για τον Σεμέδο ήταν μία πολύ μεγάλη πρόοδος η κλήση του στην Πορτογαλία.

Όσα έχει πετύχει με τον Ολυμπιακό είναι λογικό να έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον σημαντικών συλλόγων της Ευρώπης και ανάμεσα σε αυτούς είναι και αρκετοί από την πατρίδα του. Το "ΦΩΣ" σας είχε γράψει εδώ και εβδομάδες πως οι "μεγάλοι" της Πορτογαλίας ρίχνουν ματιές στον Σεμέδο.

Νεότερο δημοσίευμα της A' Bola επιβεβαιώνει τα παραπάνω και στέκεται στο φλερτ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τον Σεμέδο. Η πρώην ομάδα του Πορτογάλου στόπερ τον έχει στα υπόψη της για την ενίσχυση της άμυνας της. Η πορτογαλική ιστοσελίδα αναφέρει πως τα "λιοντάρια" εξετάζουν την επανένταξη του ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους.

Η A' Bola φιλοξενεί και ατάκες του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος δηλώνει κολακευμένος από το ενδιαφέρον τη Σπόρτινγκ. «Είναι πάντα καλό να βλέπεις το όνομά σου να συνδέεται με μια ομάδα όπως η Σπόρτινγκ, που για μένα είναι ξεχωριστή. Είμαι κολακευμένος και χαρούμενος. Όμως αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρούμπεν Σεμέδο.