Δεν κινδυνεύει τώρα από Ιταλούς ο Τσιμίκας

Αν άρχιζε σήμερα η μεταγραφική περίοδος, ο Ολυμπιακός δεν θα κινδύνευε να χάσει τον Τσιμίκα από κάποια ιταλική ομάδα, ούτε καν από τη Νάπολι που αποτελεί τη μεγάλη της «καψούρα»!

Δεν κινδυνεύει τώρα από Ιταλούς ο Τσιμίκας

Νέος κύκλος ξεκίνησε το τελευταίο διήμερο στην Ιταλία για τον Κώστα Τσιμίκα και τη Νάπολι. Αυτή τη φορά οι γείτονες δεν ασχολούνται τόσο πολύ με την Τορίνο ή με την Ίντερ, αλλά ξανάβαλαν πολύ δυνατά στο «παιχνίδι» τη Νάπολι.

Πώς έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν ξεκινούσε σήμερα η μεταγραφική περίοδος, ο Ολυμπιακός δεν θα κινδύνευε να χάσει τον Τσιμίκα από τη Νάπολι ή από οποιαδήποτε άλλη ιταλική ομάδα.

Καμία ομάδα από το Καμπιονάτο δεν έχει τη δυνατότητα να δώσει τα λεφτά που ζητάει ο Ολυμπιακός για τον 24χρονο μπακ. Τα 25 εκατομμύρια ευρώ τα θεωρούν υπερβολικό ποσό.

Οι «ερυθρόλευκοι» μόνο από την Αγγλία θα ένιωθαν απειλή στην παρούσα φάση. Κυρίως από τη Λέστερ, για να είμαστε πιο ακριβείς! Αν πωληθεί ο Τσίλγουελ, τότε οι «αλεπούδες» έχοντας πάρει ένα πολύ μεγάλο «πακέτο» για τον Άγγλο μπακ θα κοίταζαν να το... σπρώξουν στον Τσιμίκα. Ντόμινο θα πάει η κατάσταση...

Οπότε, ό,τι και να γράφουν τις τελευταίες μέρες στην Ιταλία, καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι...