«Προχωρημένες οι συζητήσεις του Ομάρ με τη Γαλατασαράι»

Μετά τα δημοσιεύματα από την Τουρκία, Γάλλος δημοσιογράφος της Le Parisien, αναφέρει ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γαλατασαράι.  

«Προχωρημένες οι συζητήσεις του Ομάρ με τη Γαλατασαράι»

Στην αποκάλυψη ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γαλατασαράι προέβη ο Γάλλος δημοσιογράφος, Manu Lonjon, σε ανάρτησή του στο twitter. Ο συντάκτης της "Le Parisien" αναφέρει πως η τουρκική ομάδα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ομάρ και μάλιστα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Νορβηγό, ώστε να αποσπάσει τη θετική του απάντηση.

Όπως είχατε διαβάσει προ ημερών στο fosonline.gr o Ομάρ Ελαμπντελαουί περιμένει το τελικό ραντεβού του με τον Ολυμπιακό μέσα στον Μάιο, με την ελπίδα να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό σκέλος και οι δύο πλευρές να πορευτούν μαζί τουλάχιστον για την επόμενη διετία ή τριετία. Ο Νορβηγός μπακ, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το καλοκαίρι, έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο λιμάνι, αλλά ακόμα είναι στον «αέρα».

Στην Τουρκία λοιπόν, βλέποντας ότι ο Ομάρ δεν έχει ανανεώσει ακόμη με τον Ολυμπιακό, κάνουν όνειρα απόκτησής του. Η Γαλατασαράι, που είχε καταθέσει πρόταση στον Σκανδιναβό τον χειμώνα και έφαγε τα... μούτρα της, θα επιδιώξει να του ξανακάνει πρόταση το προσεχές διάστημα, μιας και θεωρεί ότι έχει «κολλήσει» το θέμα του με την πειραϊκή ομάδα.

Έχουν κάθε δικαίωμα φυσικά οι Τούρκοι να κάνουν οποιαδήποτε πρόταση και κρούση στον Ελαμπντελαουί, αλλά τον τελευταίο λόγο στην προκειμένη περίπτωση θα τον έχουν ο παίκτης και οι «ερυθρόλευκοι».

Ο μεν Ολυμπιακός θα κάνει μία τελευταία πρόταση στον Ομάρ για να τον κρατήσει. Θα ανεβάσει δηλαδή λίγο την προσφορά του σε σχέση με την πρόταση που είχε κάνει το περασμένο φθινόπωρο. Ο δε Ελαμπντελαουί σκοπεύει να κατεβάσει λίγο τις απαιτήσεις του και κάπου στη μέση να τα βρουν οι δύο πλευρές. Επικρατεί λοιπόν αισιοδοξία ότι δεν θα προκύψει πρόβλημα.

Πάντως, αν μία στο εκατομμύριο ο Ομάρ δεν ανανεώσει με τον Ολυμπιακό, τότε η Γαλατασαράι δεν θα είναι η προτεραιότητά του. Αν φύγει (με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν έως τώρα, το πιθανότερο είναι να μείνει), θα κοιτάξει τις επιλογές που θα έχει στην Αγγλία. Μοιάζει απίθανο να τον δούμε στην Κωνσταντινούπολη.