SuperLeague: Οι ομάδες ψήφισαν επανέναρξη πρωταθλήματος - Ο Αλαφούζος υπέρ της διακοπής

Η πλειοψηφία των ομάδων ψήφισε υπέρ  της επανέναρξης του πρωταθλήματος στην τηλεδιάσκεψη της SuperLeague.  Ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε οριστική διακοπή. 

SuperLeague: Οι ομάδες ψήφισαν επανέναρξη πρωταθλήματος - Ο Αλαφούζος υπέρ της διακοπής

Υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος τάχθηκαν οι περισσότερες ομάδες στην τηλεδιάσκεψη της SuperLeague και μόνο ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ζήτησε οριστική διακοπή!

Οι ΑΕΛ, Αστέρας, Άρης, Ατρόμητος, Βόλος, Ξάνθη, Ολυμπιακός, ΟΦΗ τάχθηκαν υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Tηλεδιάσκεψη Super League: Ο Αλαφούζος υπερασπίστηκε την Ξάνθη και ο Κούγιας αντέδρασε

Ο ΠΑΟΚ, μέσω του Μάκη Γκαγκάτση, ζήτησε να τεθεί ένα χρονικό όριο για την επιστροφή στις προπονήσεις. Κι αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, να διακοπεί η σεζόν. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάκης Γκαγκάτσης φέρεται να είπε: «Το παράδοξο είναι ότι η κυβέρνηση δεν διακόπτει το πρωτάθλημα».

Με την άποψη του Γκαγκάτση συμφώνησε η Λαμία, ενώ ο Αντωνίου από την ΕΠΟ είπε ότι θέλει να επιστρέψει το πρωτάθλημα, αλλά με συνθήκες υγιεινής.

Ολυμπιακός: Η αλήθεια για την κεντρική διαχείριση

Ο Αλαφούζος υποστήριξε:«Οι αρχές απαγορεύουν τις ομαδικές προπονήσεις. Δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε. Οι παίκτες που θα επιστρέψουν από το εξωτερικό πρέπει να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών. Είναι επικίνδυνο να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Αν κολλήσει έστω ένας διαγωνιζόμενος, τι θα γίνει; Εκπλήσσομαι με την ομοθυμία της επανέναρξης. Είμαι αντίθετος».

Μαζί του συμφώνησαν οι Χρήστος Δάρας του Πανιωνίου και Φώτης Κωστούλας του Παναιτωλικού.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Πρέπει να φροντίσουμε για την υγεία των διαγωνιζομένων. Πρέπει σήμερα να βγει ένα μήνυμα ότι αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Προτείνω να συγκεράσουμε και την άποψή του κ. Αλαφούζου και τη δική μου άποψη, να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Να ξεκινήσουμε ατομικές προπονήσεις. Αν δεν επιτραπούν οι ομαδικές προπονήσεις, τότε να διακόψουμε. Ας συντηρήσουμε την ελπίδα».

Έπειτα πήρε ξανά τον λόγο ο Γιάννης Αλαφούζος, επισημαίνοντας πως: «Η κυβέρνηση που γνωρίζει έχει αποφανθεί ότι ομαδικές προπονήσεις δεν επιτρέπονται. Το Βέλγιο, η Ολλανδία και η Γαλλία διέκοψαν τα πρωταθλήματά τους. Στον ίδιο δρόμο είναι η Ιταλία και η Αγγλία. Όλες οι καφετέριες έχουν διακόψει τη συνδρομή της Nova. Στο τέλος, θα φτάσει στο σημείο η Nova να μας ζητάει και χρήματα πίσω. Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα χάσουμε πολύ περισσότερα απ’ αυτα που θα κερδίσουμε. Ξεχάστε τα διαρκείας. Όλα τα ματς και του χρόνου θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Θα είναι επικίνδυνο να παίξουμε. Τι θα κάνουμε; Θα πιέσουμε υπουργούς για να αλλάξουν απόφαση για τις ομαδικές προπονήσεις;».

Διαβάστε ακόμη

Super League: Ποιοι συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη

Η απάντηση του Μάκη Γκαγκάτση στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Μαρινάκης: «Λεκές για το ποδόσφαιρο ο Σαββίδης»