Tηλεδιάσκεψη Super League: Ο Αλαφούζος υπερασπίστηκε την Ξάνθη και ο Κούγιας αντέδρασε

Στο πλευρό της Ξάνθης στάθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας και προκάλεσε την αντίδραση του Αλέξη Κούγια.

Tηλεδιάσκεψη Super League: Ο Αλαφούζος υπερασπίστηκε την Ξάνθη και ο Κούγιας αντέδρασε

Στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε θέση υπέρ της Ξάνθης και της συμμετοχής της στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού ζήτησε να παρθεί απόφαση σήμερα και όταν του επισημάνθηκε πως υπάρχει θέμα νομιμότητας της Ξάνθης είπε: «Δεν καταλαβαίνω τις προϋποθέσεις νομιμότητας. Όποια ομάδα έχει πιστοποιητικό και παίζει, μπορεί να μετέχει και στην κεντρική διαχείριση».

Ο Γιάννης Αλαφούζος ίσως να μην είχε ενημερωθεί πως η Ξάνθη δεν έχει πιστοποιητικό μετά την απόφαση της ΕΕΑ και την καταδίκη από τα πειθαρχικά όργανα.

Τα όσα υποστήριξε ο Γιάννης Αλαφούζος προκάλεσαν την αντίδραση αρκετών ομάδων με τον Αλέξη Κούγια να του απαντά: «Η Ξάνθη ανήκει στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει ζήτημα ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Η ΠΑΕ ΑΕΛ μόλις αρχίσουν τα πλέι οφ θα κάνει καταγγελία».

Από την πλευρά του ο Μάκης Γκαγκάτσης συμφώνησε με την άποψη του Γιάννη Αλαφούζου λέγοντας: «Συμφωνούμε με τον κύριο Αλαφούζο. Να εξουσιοδοτηθεί μια Επιτροπή για την έναρξη των διαπραγματεύσεων».