Ολυμπιακός: Η αλήθεια για την κεντρική διαχείριση

Η θέση του Ολυμπιακού και η απόφαση συζήτησης μετά από την πρόταση του working group.

Ολυμπιακός: Η αλήθεια για την κεντρική διαχείριση

Δεν υπήρξε κάποια ψηφοφορία στην τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λίγκας σχετικά με το θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Κι ούτε κάποια «απομόνωση» του Ολυμπιακού ή διαφωνία του στο ίδιο το θέμα της κεντρικής διαχείρισης.

Μαρινάκης: «Λεκές για το ποδόσφαιρο ο Σαββίδης»

Αυτό που ειπώθηκε από την πλευρά των Πειραιωτών ήταν ότι είναι σύμφωνοι με την κεντρική διαχείριση στην περίπτωση που ξεκαθαρίσει το θέμα της πολυϊδιοκτησίας και υπάρξει απόλυτη διαφάνεια στο θέμα των ιδιοκτησιακών καθεστώτων των ΠΑΕ.

Δεν έγινε κάποια ψηφοφορία, αυτό που αποφασίστηκε είναι να τεθεί το ζήτημα υπό συζήτηση μετά τις προτάσεις που θα φέρει το working group που έχει συσταθεί, στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας.

Στο μεταξύ ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το συγκεκριμένο θέμα είχε τονίσει:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος που βγήκε από την κεντρική διαχείριση. Ο Ολυμπιακός είναι θετικός στην κεντρική διαχείριση μόνο αν ξεκαθαρίσουν τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα. Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κεντρική διαχείριση και η Ξάνθη να είναι η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ή ο Βόλος που τον έχουν κάνει έκτρωμα. Ή ομάδες όπως ο Παναιτωλικός για τον οποίο υπάρχουν ερωτηματικά».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έδωσε το παρών στην τηλεδιάσκεψη, είναι υπέρ επίσης υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, ωστόσο ζήτησε το συγκεκριμένο θέμα να τεθεί σε ψηφοφορία.