Η Μπόκα αποφάσισε για τον Σολδάνο

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Αργεντινών, η Μπόκα Τζούνιορς πήρε την απόφασή της τι θα κάνει με τον Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ποια η σχέση της Ουνιόν στην υπόθεση.

Η Μπόκα αποφάσισε για τον Σολδάνο

Από τους δανεικούς που έχει ο Ολυμπιακός, ο Φράνκο Σολδάνο είναι το πιο «καυτό» όνομα. Ο Αργεντινός επιθετικός μπορεί να μην έχει σκοράρει πολλά γκολ με την Μπόκα Τζούνιορς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν ήταν απαραίτητος για την ομάδα του. Στην Αργεντινή το θέμα του Σολδάνο απασχολεί αρκετά τα Μέσα, αλλά τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα.

«Ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τον Σολδάνο, η Μπόκα τον θέλει»

Το δεδομένο σε αυτή την ιστορία είναι πως η Μπόκα Τζούνιορς θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις της.

Νεότερο ρεπορτάζ από τη Λατινική Αμερική ωστόσο αναφέρει ότι η Μπόκα δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αγορά του παίκτη από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα είναι και ένα θέμα που απασχολεί την Ουνιόν, την πρώην ομάδα του Σολδάνο.

Όταν είχε πουλήσει τον ποδοσφαιριστή στους Πειραιώτες είχε διατηρήσει και ένα ποσοστό 15% από μελλοντική πώληση του παίκτη. Επομένως η Ουνιόν έχει την αγωνία της, αφού ξέρει πως ο Ολυμπιακός έχει βάλει οψιόν αγοράς 5 εκατομμύρια ευρώ. Αν πράγματι η Μπόκα δώσει αυτά τα χρήματα στους «ερυθρόλευκους», η Ουνιόν θα βάλει ένα σημαντικό ποσό στο ταμείο της.

Ο «σεφ» Σολδάνο έδειξε στην Αργεντινή πώς μαγειρεύεται ο μουσακάς! (vid)

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των Αργεντινών, η Μπόκα τις τελευταίες ώρες πήρε μία απόφαση που δεν είναι υπέρ της Ουνιόν και φυσικά ούτε υπέρ του Ολυμπιακού. Η Μπόκα φέρεται να έχει αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αγορά του ποδοσφαιριστή από την ομάδα του Πειραιά.

Οι Αργεντινοί θέλουν τον Σολδάνο στην ομάδα τους, τον θεωρούν σημαντικό και απαραίτητο, αλλά από την άλλη δεν σκοπεύουν να δώσουν 5 εκατομμύρια ευρώ. Η Μπόκα αναμένεται να έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό προκειμένου να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή για ακόμα έναν χρόνο με τη μορφή του δανεισμού.

Φυσικά όλα αυτά μπορεί να είναι και παιχνίδι τακτικής από την πλευρά της Μπόκα για να ρίξει την τιμή της οψιόν. Στην Αργεντινή γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει τον ποδοσφαιριστή στα πλάνα του και εκεί πατούν για να ρίξουν την τιμή του.