Ο «σεφ» Σολδάνο έδειξε στην Αργεντινή πώς μαγειρεύεται ο μουσακάς! (vid)

Ο Φράνκο Σολδάνο μαγείρεψε μουσακά σε τηλεοπτική εκπομπή στην Αργεντινή!

Ο «σεφ» Σολδάνο έδειξε στην Αργεντινή πώς μαγειρεύεται ο μουσακάς! (vid)

Ο Φράνκο Σολδάνο συμμετείχε μαζί με τους Luciano De Cecco, Paula Ormaechea, Nicolás Laprovittola και Paula Pareto στην εκπομπή «Sports Champ» της αργεντίνικης τηλεόρασης.

Σε αυτή διάφοροι αθλητές μαγείρεψαν δικές τους συνταγές. Ο Σολδάνο εξέπληξε τους πάντες με την επιλογή του.

«Θα φτιάξω ένα ελληνικό φαγητό, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έπαιζα εκεί, το οποίο ονομάζεται μουσακάς. Μοιάζει με λαζάνια, αλλά αντί για ζύμη έχει μελιτζάνες», είπε ο Σολδάνο, πριν αρχίσει να απαριθμεί τα συστατικά.

Η συνταγή του Σολδάνο για τον μουσακά περιλαμβάνει μελιτζάνες, καρότα, κολοκυθάκια, κρεμμύδι, σκόρδο, σάλτσα ντομάτας και λευκή σάλτσα. «O κιμάς είναι από αρνί, που δίνει στο φαγητό μια πολύ ιδιαίτερη γεύση», τόνισε ο Αργεντινός του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια έφτιαξε μια μπολονέζ αλλά πώς; «Με φέτα που είναι ένα τυρί ελληνικής προέλευσης», είπε. Και συνέστησε ψήσιμο για πέντε ή δέκα λεπτά...

Όσον αφορά τα... ποδοσφαιρικά, ο Σολδάνο είπε για την εξάμηνη θητεία του στην Μπόκα Τζούνιορς: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα. Μέσα στο γήπεδο είμαστε 11 συμπαίκτες, 11 αδέλφια. Ποιος φαίνεται περισσότερο ή λιγότερο σημαντικός δεν έχει σημασία. Ο κοινός στόχος είναι που μετράει».

Δείτε τον «σεφ» Σολδάνο να μαγειρεύει μουσακά: