«Ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τον Σολδάνο, η Μπόκα τον θέλει»

Νέα δημοσιεύματα στην Αργεντινή για τον Φράνκο Σολδάνο. Πού ποντάρει η Μπόκα Τζούνιορς για να κάνει δικό της τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

«Ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τον Σολδάνο, η Μπόκα τον θέλει»

Η καραντίνα συνεχίζεται και στην Αργεντινή, ενώ την ίδια ώρα οι ομάδες εξετάζουν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν και πώς θα οργανώσουν τα ρόστερ τους. Ακόμη βέβαια και εκεί δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, αφού όλος ο πλανήτης έχει βάλει λουκέτο.

Στην Μπόκα Τζούνιορς εξετάζουν ήδη κάποια θέματα που τους απασχολούν και ένα από αυτά είναι τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται. Σε αυτή την κατηγορία συναντάμε και έναν παίκτη που ανήκει στον Ολυμπιακό και είναι ένα θέμα τι θα γίνει στο μέλλον.

Ο λόγος φυσικά για τον Φράνκο Σολδάνο, τον οποίο θέλουν να κρατήσουν στην Μπόκα Τζούνιορς, αλλά ακόμη δεν έχουν εικόνα τι θα γίνει. Ο δημοσιογράφος Μάρτιν Κόστα μίλησε στο TNT Sports για το θέμα του Αργεντινού επιθετικού και είπε: «Καμία πλευρά δεν ξέρει τι θα συμβεί. Ο Σολδάνο ήρθε στα μέσα του 2019 από τον Ολυμπιακό και είναι σημαντικός για τον Μιγκέλ Ρούσο. Είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσει πώς θα συνεχιστεί η σχέση του με την Ελλάδα», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Αργεντινός δημοσιογράφος σχολίασε: «Ο προπονητής που βρίσκεται στην Ελλάδα δεν έχει τον Σολδάνο στα σχέδιά του. Δεν τον έχει στο μυαλό του για το μέλλον. Αυτό μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα για όποιον τον θέλει. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όταν γίνει ο προγραμματισμός της Μπόκα το θέμα του Σολδάνο θα πέσει στο τραπέζι. Η Μπόκα θα επαναδιαπραγματευτεί έναν νέο δανεισμό ή αγορά».