«Ολυμπιακός και Μαρτίνς συμφώνησαν προφορικά για νέο συμβόλαιο»

Πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα ένα χρόνο.

«Ολυμπιακός και Μαρτίνς συμφώνησαν προφορικά για νέο συμβόλαιο»

Το θέμα της παραμονής του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν οδεύει προς το τέλος του, το οποίο φαίνεται ότι θα είναι αίσιο για τις δύο πλευρές, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία.

Μάλιστα, η O 'Jogo φέρεται να αναφέρει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Πειραιώτες για την ανανέωση του συμβολαίου, η οποία θα επισημοποιηθεί μετά την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα:

«Ο Ολυμπιακός προχώρησε τις διαπραγματεύσεις με τον Μαρτίνς, λόγω της καλής δουλειάς του αυτά τα σχεδόν δύο χρόνια που είναι στην Ελλάδα». Μάλιστα, τονίζεται ότι θα υπάρξει και οικονομική αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του, το οποίο θα αποφέρει στον Πορτογάλο βελτιωμένες αποδοχές.

Φυσικά, τα παραπάνω συμφωνούν με τις πληροφορίες που διαρρέουν από την Πορτογαλία αναφορικά με τον μέλλον του Μαρτίνς στην ομάδα του Πειραιά, αλλά και με τα όσα γράφονται και στη χώρα μας.

Το ΦΩΣ και το fosonline.gr σας έχουν γράψει εδώ και καιρό ότι, παρά τα όσα ακούγονταν αλλά και το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων, όπως της Λοκομοτίβ, ο Ολυμπιακός είχε τον πρώτο λόγο και την κατάσταση υπό έλεγχο.