Απέσυρε το ενδιαφέρον της για Τσιμίκα η Ίντερ

Η Ίντερ απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Κώστα Τσιμίκα, πλέον η Νάπολι είναι η ομάδα που παίζει πιο δυνατά για τον Έλληνα μπακ.

Απέσυρε το ενδιαφέρον της για Τσιμίκα η Ίντερ

Η εξαιρετική σεζόν που έχει κάνει ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων της Ευρώπης. Ένας από αυτούς είναι και η Ίντερ, η οποία μέχρι ενός σημείου φαινόταν ικανή να «κλέψει» τον παίκτη από τη Νάπολι.

«Τuttosport»: Και η Τορίνο στο παιχνίδι για Τσιμίκα

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της «Tuttosport», η Ίντερ αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Τσιμίκα. Οι «νερατζούρι» κάνουν πίσω και σταματούν να ασχολούνται με την περίπτωση του διεθνούς μπακ του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Ιταλών, την απόφαση πήρε ο προπονητής της ομάδας του Μιλάνου, Αντόνιο Κόντε, ο οποίος αποφάσισε να στρέψει αλλού την προσοχή του για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς του.

Η Ίντερ σταματάει να ασχολείται με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και πλέον η Νάπολι φαίνεται να είναι η ομάδα που ασχολείται πιο σοβαρά με την περίπτωσή του. Η είδηση πως η Ίντερ αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Τσιμίκα χαροποίησε τους Ναπολιτάνους.

Από την άλλη, στο… κόλπο έχει μπει και η Τορίνο, της οποίας έχει γυαλίσει ο Τσιμίκας και είναι ένας νέος «μνηστήρας» για τον Έλληνα μπακ.