«Τuttosport»: Και η Τορίνο στο παιχνίδι για Τσιμίκα

H ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» ανέφερε στο σημερινό (24/4) φύλλο της ότι και η Τορίνο έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό.

«Τuttosport»: Και η Τορίνο στο παιχνίδι για Τσιμίκα

Αυξάνονται και πληθύνονται οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα έχουν γραφτεί τα ονόματα των Λίβερπουλ, Ρέιντζερς, Λέστερ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μπέτις, Λοκομοτίβ Μόσχας, Πόρτο, Νάπολι και Ίντερ.

Ιταλικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας για Νάπολι – Τσιμίκα

H ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» στο σημερινό (24/4) φύλλο της πρόσθεσε άλλο ένα: αυτό της Τορίνο. Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, το ενδιαφέρον της Τορίνο είναι πραγματικό και δεδομένο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Τορίνο έχει κάνει κρούση στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή κι αυτός άφησε ανοιχτή την πόρτα για πιθανή μετακόμιση του Τσιμίκα από τον Πειραιά στο Τορίνο.

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι ο γεννημένος το 1996 Τσίμικας μπορεί να παίξει και ως μπακ αλλά και ως εξωτερικός μέσος, σαν τον Kριστιάν Ανσάλντι (σημ.: τον 33χρονο Αργεντινό μπακ της ομάδας του Τορίνου).

Γράφουν επίσης ότι πριν από έναν μήνα ο Ολυμπιακός ζητούσε τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ, αλλά εκτιμούν ότι λόγω των νέων δεδομένων που διαμόρφωσε ο κορονοϊός η τιμή του θα πέσει.