Μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού παιχταράς στα «φτερά»

Το νέο όνομα που μπήκε στη μεταγραφική ζωή του Ολυμπιακού είναι αυτό του Ασράφ Μπενσαρκί με τους Πειραιώτες να αναζητούν παίκτη για τα άκρα τους που θα κάνει τη διαφορά.

Μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού παιχταράς στα «φτερά»

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά ποιες είναι οι ανάγκες του ρόστερ για τη νέα σεζόν. Η πρώτη θέση που θέλουν να ενισχυθούν είναι στα άκρα της επίθεσης τους. Εκεί χρειάζονται παίκτη που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν.

Μπενσαρκί: Το σούπερ ταλέντο από το Μαρόκο που είναι στη λίστα του Ολυμπιακού (vid)

Δεν είναι τυχαίο πως τα μεταγραφικά σενάρια που προκύπτουν από το εξωτερικό μπλέκουν τον Ολυμπιακό με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης. Οι Πειραιώτες είναι στην αγορά για παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει το κενό του Ντανιέλ Ποντένσε.

«Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον Μπουά»

Ο Ασράφ Μπενσαρκί και ο Κέβιν Μπουά είναι δύο από τα ονόματα που ήρθαν στην επικαιρότητα. Πράγματι πρόκειται για δύο αξιόλογους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από καλές σεζόν. Και τους δύο τους συνοδεύουν πολύ καλά σχόλια, όμως, έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους.

Ο Μαροκινός έχει το μειονέκτημα πως στην Ευρώπη έχει μόνο ένα πέρασμα και αυτό από τη Λανς στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Δεν έχει μεγάλη εμπειρία από την Ευρώπη, αλλά από την άλλη είναι ένας παίκτης που φέρεται να είναι "ψημένος" στα μεγάλα παιχνίδια. Έχει παίξει τελικούς, έχει κατακτήσει τρόπαια και έχει μία εμπειρία από ματς με πίεση.

Μπουά: Το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, η Νυρεμβέργη, η Μπεσίκτας και ο Ισπανός πατέρας (vid)

Ο Κέβιν Μπουά είναι επίσης ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν και ο οποίος έχει όλα τα φόντα να κάνει το άλμα στην καριέρα του. Έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού έχει συμμετάσχει σε αυτές με τη Βασιλεία και είναι μία λύση που μοιάζει εφικτή σε μία περίοδο που οι ομάδες θα κάνουν μετρημένες κινήσεις.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν βιάζονται και ούτε "καίγονται" να βρουν τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Ντανιέλ Ποντένσε. Αναζητούν την καλύτερη λύση και θέλουν έναν παίκτη, ο οποίος θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Θέλουν έναν ποδοσφαιριστή που θα είναι επιπέδου Βαλμπουενά.