Μπενσαρκί: Το σούπερ ταλέντο από το Μαρόκο που είναι στη λίστα του Ολυμπιακού (vid)

Ποιος είναι ο Ασράφ Μπενσαρκί, ο οποίος είναι στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού σύμφωνα με όσα έγραψαν οι Γάλλοι. Οι επιτυχίες του, τα τρόπαια, η έκρηξη και το επεισόδιο του με Τυνήσιο αντίπαλο.

Μπενσαρκί: Το σούπερ ταλέντο από το Μαρόκο που είναι στη λίστα του Ολυμπιακού (vid)

Ένα είναι το δεδομένο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού όπως έχει γράψει και το ΦΩΣ προ εβδομάδων. Προτεραιότητα των "ερυθρόλευκων" είναι η μεταγραφή ενός εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά. Θέλουν παίκτη που θα παίξει στα άκρα και θα καλύψει το κενό του Ποντένσε, ενώ αν είναι εφικτό να είναι και καλύτερος από τον Πορτογάλο.

Δημοσίευμα για Ολυμπιακό και Ασράφ Μπενσαρκί - Δείτε τον (vid)

Από τη Γαλλία προστέθηκε ένα νέο όνομα και πρόκειται για τον Ασράφ Μπενσαρκί. Ο 25χρονος Μαροκινός γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1994 στην πόλη Φεζ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Μαρόκο μετά τη Καζαμπάνκα.

Πρόκειται για έναν εξτρέμ που αν και 25 ετών έχει μεγάλη εμπειρία και ειδικά από ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Ξέρει από μεγάλα παιχνίδια ο Μπενσαρκί και είναι παίκτης που μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Στο Μαρόκο θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και ένας ποδοσφαιριστής με τρομερή εξέλιξη που ακόμη δεν έχει κάνει το άλμα στην Ευρώπη.

Τώρα φαίνεται πως έρχεται η ώρα του να πάρει τη δεύτερη ευκαιρία του στην Ευρώπη, αφού ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μοναδικός σύλλογος που τον έχει στην ατζέντα του. Αρκετοί σύλλογοι από τη Γαλλία, αλλά και η Τραμπζονσπόρ παρακολουθεί τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ασράφ Μπενσαρκί έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Αιγύπτου, ένα Σούπερ Καπ Αιγύπτου, ένα πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας, CAF Champions League και ένα CAF Σούπερ Καπ. Τη μεγάλη έκρηξη την έκανε στον διπλό τελικό του CAF Champions League (το 2017) όταν με τη φανέλα της Wydad Casablanca πήρε το τρόπαιο κόντρα στην Αλ Αχλί. Στο πρώτο ματς που έμεινε στο 1-1 πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του, ενώ στη ρεβάνς έδωσε την ασίστ στη νίκη με σκορ 1-0.

Η απόφαση του να φύγει από τη Wydad Casablanca για να μετακομίσει στην Αλ Αχλί είχε ανοίξει μεγάλη συζήτηση και είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Ήταν αρκετοί εκείνοι που τότε θεωρούσαν λανθασμένη την απόφαση του παίκτη να πάει σε έναν σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας και προσπαθούσαν να αποτρέψουν τη μεταγραφή.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αν μη τι άλλο ξεχειλίζει από ταλέντο, αλλά από την άλλη ζει και πολύ έντονα τα παιχνίδια. Αυτό συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο όταν ο Μπενσαρκί είχε μία διαφωνία με τον αντίπαλο του, τον Τυνήσιο, Σεφιντίν Τζαζίρι και μάλιστα δεν δίστασε να φύγει τρέχοντας για να τον προλάβει στα αποδυτήρια. Μετά από αυτό το περιστατικό τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο παίκτη.