Μπουά: Το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, η Νυρεμβέργη, η Μπεσίκτας και ο Ισπανός πατέρας (vid)

Ο Ολυμπιακός δεν «παίζει» μόνος του για τον Κέβιν Μπουά της Βασιλείας, αφού στο… κόλπο έχουν μπει η Νυρεμβέργη και η Μπεσίκτας. Οι ρίζες του 26χρονου εξτρέμ από την Ισπανία.

Μπουά: Το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, η Νυρεμβέργη, η Μπεσίκτας και ο Ισπανός πατέρας (vid)

Ένα νέο όνομα προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Οι Ελβετοί έφεραν στην επικαιρότητα την περίπτωση του Κέβιν Μπουά, το όνομα του οποίου πράγματι βρίσκεται στα μπλοκάκια των «ερυθρόλευκων». Στο μεγάλο λιμάνι έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του, διαπιστώνοντας ότι είναι ένας παίκτης που αξίζει να τον έχουν υπό παρακολούθηση.

«Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον Μπουά»

Οι Ελβετοί βέβαια μιλάνε για επίσημη πρόταση ύψους 600.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή, διότι στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από τη Βασιλεία. Το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού έχει καταλήξει πως ο 26χρονος δεξιοπόδαρος εξτρέμ έχει όλα τα στοιχεία που ψάχνουν.

Από την άλλη, όμως, είναι συγκρατημένοι και ξέρουν πως δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση. Για τον Μπουά εδώ και αρκετό καιρό έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Νυρεμβέργη. Ο γερμανικός σύλλογος τον έχει στα υπόψη πολύ καιρό και μάλιστα στην Ελβετία θεωρούσαν μέχρι πριν από λίγο καιρό ότι ο παίκτης θα καταλήξει στην Bundesliga.

Τις τελευταίες εβδομάδες όμως στο… κόλπο της διεκδίκησης του Μπουά έχει μπει και η Μπεσίκτας. Οι Τούρκοι έχουν τον ποδοσφαιριστή στη λίστα τους και, όπως ανέφεραν οι Ελβετοί, ετοιμάζουν κίνηση. Στον Ολυμπιακό αρέσει ο ποδοσφαιριστής και είναι ένας από τους εξτρέμ με τους οποίους θα ασχοληθούν την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Με ρίζες από την Ισπανία

Ο Κέβιν Μπουά, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τη φανέλα της Βασιλείας, έχει ισπανική καταγωγή. Ο γεννημένος στη Γενεύη ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή στη Βασιλεία τον Ιούλιο του 2016 από τη Ζυρίχη. Έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελβετίας, ενώ η πρώτη του χρονιά στη Βασιλεία σημαδεύτηκε από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν όλη τη σεζόν.

Σιγά σιγά ωστόσο ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο και έγινε ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της Βασιλείας, ενώ βρίσκεται στο κατώφλι της εθνικής ομάδας της Ελβετίας. Ο πατέρας του, Άνχελ Μπουά, μετανάστευσε στην Ελβετία και εκεί δούλεψε ως οδηγός λεωφορείου. Οι μόνες εικόνες που έχει ο Μπουά από την Ισπανία είναι τα καλοκαίρια που περνούσε στη Γαλικία με τους παππούδες του. Επίσης έχει λάβει μέρος σε ένα καλοκαιρινό καμπ στη Ζαμόρα.

Ο 26χρονος εξτρέμ έχει δηλώσει πως οι αγαπημένοι του ποδοσφαιριστές είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Ραούλ. «Είχα αφίσες στο δωμάτιό μου τον Ζιντάν και τον Ραούλ. Είμαι ισπανικής καταγωγής και θαυμάζω αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές και τη Ρεάλ Μαδρίτης», έχει δηλώσει ο Μπουά.