Γαβαλάς: «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς με μήνυμα του στην προσωπική του σελίδα στο facebook αναφέρθηκε στη δοκιμασία στην οποία έχει μπει ο ελληνικός λαός και όχι μόνο.

Γαβαλάς: «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Στη διάθεση του κόσμου είναι το έβδομο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού που βγάζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μία εξαιρετική προσπάθεια στην οποία μπορείτε να διαβάσετε αρκετά ενδιαφέροντα θέματα.

Ο Σουντανί στο «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag»: «Θα γυρίσω πιο δυνατός»

Με αφορμή την έκδοση του έβδομου τεύχους της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο διευθυντής επικοινωνίας των "ερυθρόλευκων", Νίκος Γαβαλάς έστειλε το μήνυμα του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Αναλυτικά ο Νίκος Γαβαλάς έγραψε:

«H Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) συμπεριέλαβε τον Ολυμπιακό μεταξύ των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης που βοηθούν έμπρακτα στην καταπολέμηση του κορονοΐού, όπως είναι η Μπάγερν, οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ρόμα. Με κύριο εκφραστή τον ηγέτη του συλλόγου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, και όλους εμάς να συνδράμουμε ο καθένας από την πλευρά του αλλά όλοι μαζί κάτω από την "ομπρέλα" του Ολυμπιακού, η φιλοσοφία μας είναι πως η αλληλεγγύη θα μας κάνει πιο δυνατούς στη δύσκολη μάχη που δίνει η χώρα μας. ​

Σήμερα, σας προσφέρουμε το έβδομο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού μας, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag για να το ξεφυλλίσετε από το σπίτι σας, το σύγχρονο καταφύγιό μας, το οχυρό μας. Μένουμε πιστοί στο μηναίο ραντεβού μας με την ελπίδα πως η επιστροφή στα γήπεδα θα μας βρει όλους στις θέσεις μας. Με δύναμη, πίστη, αισιοδοξία, αλλά και πειθαρχία θα βγούμε νικητές.

Βεβαίως, στην άγνωστη διαδρομή που μπήκαμε μέχρι να βρούμε το φως στο τούνελ, θα δοκιμάσουμε τις αντοχές μας, τα όριά μας. Οφείλουμε να αναλάβουμε ευθύνες. Και χρειάζεται καθημερινά να αποδεικνύουμε πως είμαστε υπεύθυνοι. Καλή ανάγνωση».