Ο Σουντανί στο «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag»: «Θα γυρίσω πιο δυνατός»

Ο Χιλάλ Σουντανί μίλησε στο έβδομο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μπορείτε ακόμη να βρείτε θέματα για τον ερασιτέχνη, το μπάσκετ και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ο Σουντανί στο «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag»: «Θα γυρίσω πιο δυνατός»

Ο κορονοϊός έχει παραλύσει τα πάντα σε όλο τον πλανήτη και με τον αθλητισμό φυσικά να μην ξεφεύγει από τα… πλοκάμια του. Μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες μέρες η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημιούργησε ένα εξαιρετικό ηλεκτρονικό περιοδικό.

Το έβδομο τεύχος του «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag» είναι στον… αέρα και αξίζει αυτές τις ημέρες που όλοι βρίσκεστε στο σπίτι να το ξεφυλλίσετε μέσα από τον υπολογιστή σας. Ένα εξαιρετικό τεύχος, μία πολύ καλή δουλειά με ένα εξώφυλλο εναρμονισμένο στην εποχή και στο σύνθημα «μένουμε σπίτι».

Στις μέσα σελίδες του μπορεί να βρείτε συνέντευξη του Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος είναι ο μεγάλος άτυχος του Ολυμπιακού. Επίσης οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ αποκαλύπτουν πως περνάνε την ώρα τους στην καραντίνα. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τους αθλητές του Ερασιτέχνη που βρίσκονται στα σπίτια τους.

«Μιλάω με τους συμπαίκτες μου, έχουμε καθημερινή επαφή. Πιστεύω πως η κατάσταση τόσο στην ΕΛλάδα όσο και στην Κροατία είναι ίδια, αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Ελπίζω αυτά τα μέτρα που έχουν παρθεί σχεδόν σε όλη την Ευρώπη να βοηθήσουν», είπε ο Σουντανί για το θέμα με τον κορονοϊό.

Για τη στιγμή του τραυματισμού του είπε: «Ήταν ένας τραυμτισμός που δεν περίμεναν ότι θα συμβεί εκείνη τη στιγμή. Ήξερα από την πρώτη στιγμή τι μου είχε συμβεί. Ήταν κάτι που το είχα ζήσει ξανά. Ειλικρινά ήμουν βαθιά απογοητευμένος. Το ηθικό μου έπεσε, όμως στη ζωή και στο ποδόσφαιρο οι τραυματισμοί μπορεί να συμβούν. Δεν ένιωθα καθόλου καλά , ωστόσο έτσι είναι το ποδόσφαιρο», τόνισε ο Αλγερινός και συνέχισε:

«Έχασα το κουράγιο μου γιατί ο κόουτς με είχε εμπιστευτεί για να παίξω στην Ευρώπη και επίσης ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι με την Άρσεναλ. Ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση, είχα αυτοπεποίθηση… Δεν έχεις κάθε χρόνο την ευκαιρία να παίξεις με τον Ολυμπιακό στο Europa League όμως όλα είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και της τύχης. Δεν θα σηκώσω ψηλά τα χέρια τώρα, θα γυρίσω πιο δυνατός και έτοιμος για την επόμενη σεζόν. Εξάλλου θα έχουμε και την επόμενη σεζόν ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα μας», είπε ο Χιλάλ Σουντανί και ολόκληρη τη συνέντευξη του μπορείτε να τη διαβάσετε παρακάτω στο «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag».