Η... γκάφα των Άγγλων για Λέστερ και Ομάρ

Τα μεταγραφικά σενάρια συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στο εξωτερικό και δη στην Αγγλία, με τα τοπικά ΜΜΕ να μπλέκουν τώρα την Λέστερ με τον Ομάρ, αλλά έχουν υποπέσει σε ένα πολύ σοβαρό λάθος! Άλλος είναι ο «ερυθρόλευκος» άσος που τους αρέσει.

Η... γκάφα των Άγγλων για Λέστερ και Ομάρ

Η Λέστερ είναι μία από τις ομάδες που «παίζουν» δυνατά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Κι αυτό, γιατί κοιτάζει προς... Πειραιά μεριά για την ενίσχυσή της ενόψει της επόμενης σεζόν. Τον τελευταίο καιρό τα μεταγραφικά σενάρια «ξεφυτρώνουν» με φοβερή ταχύτητα και είναι λογικό κάποια στιγμή να γράφονται και πράγματα που όχι μόνο απέχουν από την πραγματικότητα, αλλά δεν έχουν και το στοιχειώδες ψάξιμο της είδησης!

Οι «αλεπούδες» λοιπόν ενδιαφέρονται για αριστερό μπακ. Ο Μπεν Τσίλγουελ είναι προς πώληση και η αγγλική ομάδα αναζητάει τον αντικαταστάτη του.

Στα ρεπορτάζ των Άγγλων λοιπόν τον τελευταίο καιρό, φιγουράρει ένα όνομα ως υποψήφιος αντικαταστάτης του 24χρονου άσου. Το όνομα του... Ελαμπντελαουί! Μάλιστα, το γράφουν και κατ’ επανάληψιν ότι ο Ομάρ είναι ο βασικός τους «στόχος», αλλά έχουν υποπέσει σε σοβαρή γκάφα, καθώς δεν μπήκαν καν στον κόπο να ψάξουν ότι δεν είναι αριστερός μπακ, αλλά δεξιός.

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι όντως η Λέστερ κοιτάζει προς τον Ολυμπιακό, αλλά φυσικά δεν είναι ο Νορβηγός για την κάλυψη του κενού που θα αφήσει ο Τσίλγουελ. Τον Τσιμίκα έχει βάλει στο «σημάδι» και την περίπτωση του 24χρονου μπακ βολιδοσκοπεί το τελευταίο διάστημα.