Μόνο η Λέστερ από Αγγλία για Τσιμίκα

Έχουν ακουστεί οι Άρσεναλ και Τότεναμ, αλλά στην πραγματικότητα μόνο η Λέστερ έχει ψηλά στην ατζέντα της τον Κώστα Τσιμίκα και εμφανίζεται ως η πιο σοβαρή ανταγωνίστρια της Νάπολι.

Μόνο η Λέστερ από Αγγλία για Τσιμίκα

Στον αστερισμό του Κώστα Τσιμίκα βρισκόμαστε το τελευταίο διάστημα. Από τη μία ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, να δίνει αυστηρές εντολές στους συνεργάτες του να μη χαθεί ο παίκτης. Από την άλλη ο Γρηγόρης Γεωργάτος να παροτρύνει την Ίντερ να πάρει τον παίκτη, καθώς «είναι έτοιμος για μεγάλη ομάδα εξωτερικού», όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Και τέλος ένα σωρό ρεπορτάζ από την Αγγλία που τον τοποθετούν στη λίστα αρκετών συλλόγων.

Γεωργάτος: «Δική μου ανακάλυψη ο Τσιμίκας. Έτοιμος για μεγάλη ομάδα εξωτερικού»

Πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα; Για τη Νάπολι δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά λόγια. Το... πράγμα μιλάει από μόνο του. Η Νάπολι τον ήθελε και τον χειμώνα, δεν τα κατάφερε να τον πάρει λόγω της πώλησης του Ποντένσε στη Γουλβς (δεν ήθελε ο Ολυμπιακός να χάσει και δεύτερο βασικό ποδοσφαιριστή του), ενώ η Ίντερ είχε «κατασκηνώσει» στη χώρα μας έχοντας «κατάσκοπο» για να τον τσεκάρει από κοντά.

Στην Αγγλία έχουν ακουστεί μεταξύ άλλων τα ονόματα των Άρσεναλ, Τότεναμ και Λέστερ. Στην πραγματικότητα όμως μόνο η Λέστερ ασχολείται σοβαρά με τον 24χρονο μπακ. Η Άρσεναλ δεν ψάχνει για αριστερό μπακ, ενώ η Τότεναμ έχει ψηλά στη λίστα της τον Γκριμάλντο της Μπενφίκα.

Έχουμε όμως αρκετό δρόμο μπροστά μας για τον Τσιμίκα. Απλώς, για την ώρα η Νάπολι αν θα πρέπει να φοβάται κάποιον, αυτός δεν είναι η Ίντερ αλλά η Λέστερ.

Η σοβαρή στάση στο θέμα Τσιμίκα