Επιμένει η Λέστερ για Ομάρ

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί συνεχίζει να απασχολεί την Premier League με τη Λέστερ να έχει μπει στο… κόλπο, αλλά τον Ολυμπιακό να μην έχει πει την τελευταία του λέξη.

Επιμένει η Λέστερ για Ομάρ

Ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια που έχει ανοιχτό ο Ολυμπιακός είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Το συμβόλαιο του Νορβηγού μπακ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές για να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην Αγγλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ελαμπντελαουί, ο οποίος φέρεται να απασχολεί αρκετούς συλλόγους. Ο 28χρονος μπακ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Λέστερ.

Τα τελευταία δημοσιεύματα, μάλιστα ανέφεραν ότι οι "αλεπούδες" είναι δεδομένο πως θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Για τον Ομάρ το σίγουρο είναι πως υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Βέβαια, η πραγματικότητα είναι πως άλλο ενδιαφέρον και άλλο επίσημη κρούση. Μέχρι στιγμής όλο αυτό μένει σε φιλολογικό επίπεδο. Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως Ομάρ πολιορκείται από συλλόγους του εξωτερικού και μάλιστα της Premier League που εξιτάρει και τον ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη όπως έχουμε γράψει και στο ΦΩΣ ο παίκτης φαίνεται τους τελευταίους μήνες πως έχει αλλάξει τρόπο σκέψης και στάση. Πλέον και ο ίδιος εκείνο που λέει στο περιβάλλον του είναι πως θα μείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν.

Η Λέστερ, πάντως δεν είναι η μοναδική ομάδα από την Αγγλία που ασχολείται με την περίπτωση του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Θυμίζουμε πως ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει τόσο η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όσο και η Γουότφορντ. Οι "αλεπούδες" τις τελευταίες εβδομάδες φαίνεται να έχουν μπει δυνατά στο… κόλπο της απόκτησης του Νορβηγού.

Αν ισχύουν πάντως τα όσα γράφουν στο Νησί η Λέστερ φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει στον διεθνή μπακ του Ολυμπιακού 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Είναι ένα μεγάλο ποσό και οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να φτάσουν σε αυτά τα επίπεδα.