Ολυμπιακός: Στο… κόλπο για τον Σα και η Γουέστ Χαμ!

Οι Ισπανοί έβαλαν στο κόλπο για την απόκτηση του Ζοσέ Σα και τη Γουέστ Χαμ, η οποία φαίνεται να ορθώνει σημαντικό εμπόδιο στην προσπάθεια της Μπέτις να αποκτήσει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Στο… κόλπο για τον Σα και η Γουέστ Χαμ!

Ένας από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν είναι ο Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ έχει μεγάλο μερίδιο στην πορεία των Πειραιωτών και δικαιώνει απόλυτα τη διοίκηση που το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε στην απόκτηση του από την Πόρτο.

Στο… μάτι της Premier League ο Ζοσέ Σα

Ο 27χρονος πορτιέρε κατά γενική ομολογία κάνει μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και όπως σας έχει γράψει και το ΦΩΣ βρίσκεται στα υπόψη αρκετών ομάδων, κυρίως από την Premier League.

Βέβαια, στην Ισπανία υπήρξε ενδιαφέρον που έβαλε πάλι στο παιχνίδι τη Μπέτις. Η ομάδα της Ανδαλουσίας είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωση του και το περασμένο καλοκαίρι όταν ο Ολυμπιακός ήταν σε συζητήσεις με την Πόρτο για να τον κάνει δικό του.

Ολυμπιακός: Η Μπέτις παρακολουθεί τον Σα

Οι "βερδιμπλάνκος" έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον 27χρονο γκολκίπερ του Ολυμπιακού και στην Ιβηρική Χερσόνησο θεωρούν πως θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του.

Το καινούριο σε αυτή την υπόθεση έρχεται από την Ισπανία και αφορά στο ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ. Οι Ίβηρες θεωρούν πως ο αγγλικός σύλλογος είναι ο μεγάλος αντίπαλος της Μπέτις στην υπόθεση του Ζοσέ Σα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα από την Ισπανία η Γουέστ Χαμ τσέκαρε τον Σα στα παιχνίδια με την Άρσεναλ όπου έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις. Στην Ισπανία τονίζουν στα ρεπορτάζ τους ότι η Γουέστ Χαμ ασχολείται πολύ σοβαρά με τον 27χρονο γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Ο Ζοσέ Σα είναι ξεκάθαρο πως θα απασχολήσει αρκετούς συλλόγους στο εξωτερικό. Η προοπτική της Premier League είναι κάτι που δελεάζει και τον ίδιο. Φυσικά στον Πειραιά δεν σκοπεύουν να αφήσουν τόσο εύκολα τον βασικό τους τερματοφύλακα.