Στο… μάτι της Premier League ο Ζοσέ Σα

Οι Άγγλοι έχουν υπό παρακολούθηση τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, ο οποίος έχει κάνει και φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στο… μάτι της Premier League ο Ζοσέ Σα

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία σημαντική κίνηση που δεν ήταν άλλη από την αγορά του Ζοσέ Σα. Οι Πειραιώτες τον είχαν αποκτήσει δανεικό από την Πόρτο, όμως, το καλοκαίρι πήραν κανονικά τα δικαιώματα του και είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές των φετινών επιτυχιών του Ολυμπιακού.

Κατάφερε με τη φανέλα των Πειραιωτών να παίξει σε Champions League και Europa League και να ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του. Ο 27χρονος τερματοφύλακας είναι ένας από τους παίκτες που έχουν εξελιχθεί στο λιμάνι τα τελευταία χρόνια. Στην Πόρτο δεν είχε ρόλο ο Σα, αλλά στον Ολυμπιακό είναι από τα πρώτα… βιολιά.

Τα όσα έχει κάνει με τους Πειραιώτες δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από συλλόγους του εξωτερικού. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ είδε να του ανοίγει η πόρτα της εθνικής του ομάδας με τις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος, αλλά πλέον το όνομα του είναι και στα μπλοκάκια ευρωπαϊκών συλλόγων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αγγλικοί σύλλογοι έχουν βάλει στο… μάτι τον Σα μετά τις καλές του εμφανίσεις τόσο στον όμιλο όσο και στη φάση των "32" του Europa League. Ακόμη και στο ματς με τη Γουλβς ο 27χρονος πορτιέρε έκανε πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε ότι είναι υψηλού επιπέδου.

Ακόμη και οι άνθρωποι της Τότεναμ είχαν αναφερθεί με πολύ καλά λόγια για την αξία του Ζοσέ Σα, ενώ με καλό μάτι τον είχαν δει και αυτοί της Άρσεναλ. Επίσης προσθέστε πως ο μάνατζερ του, ο Ζόρζε Μέντες έχει αρκετά καλές άκρες στην Premier League. Είναι λογικό σύλλογοι από το Νησί να παρακολουθούν τον Ζοσέ Σα. Ο ίδιος, πάντως είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό, αφού αισθάνεται πως στην Ελλάδα η καριέρα του πήρε τα πάνω της.